Επίσημη Εκκλησία της Σαηεντολογίας: Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Οργανισμοί: Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Νεολαία Υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ένα βασικό πιστεύω της Σαηεντολογίας είναι και η πεποίθηση ότι όλη η ανθρωπότητα έχει αναφαίρετα δικαιώματα. Έτσι για περισσότερα από 50 χρόνια, Σαηεντολόγοι έχουν υπάρξει υπέρμαχοι της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σήμερα, η Εκκλησία της Σαηεντολογίας χρηματοδοτεί τη μεγαλύτερη μη κυβερνητική εκστρατεία πληροφόρησης για να γίνει η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πρωτοβουλία της Εκκλησίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα χρηματοδοτεί ομάδες και δραστηριότητες υποστήριξης, και παρέχει τα εκπαιδευτικά της υλικά σε άτομα, ομάδες και κυβερνήσεις σε 82 χώρες.

Τι είναι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα;Τα βιβλιαράκια ενημερώνουν μικρούς και μεγάλους για τα 30 άρθρα της Οικουµενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωµάτων με όρους που ο καθένας μπορεί εύκολα να κατανοήσει.

Το 2006 μια σειρά 30 Ανακοινώσεων Κοινής Ωφέλειας παρουσιάστηκαν από την Εκκλησία για να επιδείξουν το κάθε ένα από τα 30 άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ένας οδηγός μελέτης, ένα εγχειρίδιο δραστηριοτήτων και ένα πακέτο εκπαιδευτικού για διδασκαλία μέσα στη σχολική τάξη, δίνουν στους δασκάλους, στις ομάδες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και στις κυβερνήσεις αποτελεσματικά εργαλεία για να εκπαιδεύσουν νέους και ενήλικες πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ένα συνοδευτικό βίντεο ντοκιμαντέρ με τίτλο Η Ιστορία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έρχεται μαζί με τις Ανακοινώσεις Κοινής Ωφέλειας, τα βιβλιαράκια και τα εκπαιδευτικά υλικά ως ένα επιπλέον εργαλείο για να επιτευχθεί μεγαλύτερο επίπεδο συνειδητοποίησης και σεβασμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε παγκόσμια κλίμακα.

Human Rights