Σημείωση περί Πνευματικών Δικαιωμάτων και Εμπορικών Σημάτων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Όλα τα υλικά που είναι διαθέσιμα σε αυτή την ιστοσελίδα προστατεύονται από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό το υλικό έχει τοποθετηθεί σε αυτό το δικτυακό τόπο με την εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων με μοναδικό σκοπό την προβολή των υλικών για τους χρήστες της ιστοσελίδας. Δεν επιτρέπεται να γίνει λήψη ή να διοχετευτούν οποιαδήποτε από αυτά τα υλικά με ηλεκτρονικά μέσα, ή να αναπαραχθεί με διαφορετικό τρόπο κανένα από αυτά τα υλικά σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, ηλεκτρονικό ή μηχανικό, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων αποθήκευσης δεδομένων και ανάκτησης, ηχογράφησης, εκτύπωσης ή φωτοεκτύπωσης.

© 1996-2010 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ.

Ευγνωμοσύνη εκφράζεται στην L.Ron Hubbard Library για την άδειά της να αναδημοσιεύσουμε μέρος από το προστατευμένο με πνευματικά δικαιώματα έργο του Λ. Ρον Χάμπαρντ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ Λ. ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ ©
1953, 1958, 1979, 1991, 1996 L. RON HUBBARD LIBRARY. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Εμπορικά σήματα:
Τα παρακάτω είναι εμπορικά σήματα και σήματα υπηρεσιών που ανήκουν στο Religious Technology Center που εδρεύει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ. Έγκριση για την εκμετάλλευση αυτών των σημάτων έχει χορηγηθεί στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας Διεθνώς και σε όλους τους θυγατρικούς οργανισμούς της και αυτά τα σήματα έχουν κατατεθεί σε πολλές χώρες του κόσμου.

ARC STRAIGHTWIRE, AUDITED NOTS, CELEBRITY, CELEBRITY CENTRE, CENTRE, συλλογικό σύμβολο CHURCH OF SCIENTOLOGY INTERNATIONAL,  το λογότυπο CELEBRITY CENTRE INTERNATIONAL, διακριτικό του CLASS IV AUDITOR ,  διακριτικό του CLASS V AUDITOR,  διακριτικό του CLASS V GRADUATE AUDITOR, διακριτικό του CLASS VIII AUDITOR, CLEARSOUND,  CLEARSOUND LOGO,  η πατέντα MARK V, η πατέντα MARK VII,  DIANETICS, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ, σύμβολο της ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ, σύμβολο της ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ σε έναν κύκλο, σύμβολο του ΚΛΑΔΟΥ 6, E-METER, FALSE PURPOSE RUNDOWN, FEBC,  FLAG, συλλογικό σύμβολο FLAG SERVICE ORGANIZATION,  FLAG OT EXECUTIVE RUNDOWN, FREEDOM, FREEWINDS, σύμβολο του FLAG SHIP SERVICE ORG, λογότυπο FREEWINDS, λογότυπο της GOLDEN AGE OF KNOWLEDGE, GOLDEN ERA PRODUCTIONS, σύμβολο της GOLDEN ERA PRODUCTIONS,  HAPPINESS RUNDOWN, HUBBARD, HUBBARD LIFE ORIENTATION, σύμβολο του HAT IN LIFE,  INCOMM, KEY TO LIFE, σύμβολο του KEY TO LIFE, L 10, L 11, L 12, L. RON HUBBARD, υπογραφή του L. RON HUBBARD,  LRH, έμβλημα του LRH, LRH microphone,  METHOD ONE , NED, NEW ERA, NEW ERA DIANETICS, NEW LIFE RUNDOWN, NEW OT VII COMPLETION PIN, NEW VITALITY RUNDOWN, σύμβολο του NEW WORLD CORPS,  NOTs, OCA, OEC, OT, σύμβολο του OT, OT symbol in wreath/NEW OT VIII symbol,  σύμβολο των PROFESSIONAL TRs, συλλογικό σύμβολο του RELIGIOUS TECHNOLOGY CENTER, υπογραφή του RON, RON's ORG, SAINT HILL σύμβολο του SPECIAL BRIEFING COURSE, OXFORD CAPACITY ANALYSIS, PURIFICATION, PURIFICATION RUNDOWN, SCIENTOLOGY, ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ, σύμβολο της ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, SCIENTOLOGY cross (pointed) SCIENTOLOGY cross (rounded), λογότυπο του SCIENTOLOGY MISSIONS INTERNATIONAL, σύμβολο των SCIENTOLOGY VOLUNTEER MINISTER, SCIENTOMETRIC, σύμβολο της SEA ORG, SHSBC, SOLO NOTS, σύμβολο του SOLO AUDITOR,  SOURCE, STUDENT HAT, ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ, SUNSHINE RUNDOWN, διακριτικό του STANDARD ADMIN, STANDARD TECH, σύμβολο της STANDARD TECH, SUPER POWER,THE BRIDGE, THE FLAG LAND BASE.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ και το σχέδιο «Δρόµος και Ήλιος» είναι εµπορικά σήµατα που ανήκουν στην L. Ron Hubbard Library στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες (τα εµπορικά σήµατα έχουν ήδη κατοχυρωθεί και σε άλλες αναµένεται η κατοχύρωσή τους) και χρησιµοποιούνται κατόπιν αδείας της.

APPLIED SCHOLASTICS, NARCONON, ABLE, το λογότυπο του APPLIED SCHOLASTICS, CRIMINON, το λογότυπο του NARCONON και το συλλογικό λογότυπο της ABLE είναι εμπορικά σήματα και σήματα υπηρεσιών που ανήκουν στο Σύνδεσμο για Καλύτερη Ζωή και Παιδεία (ABLE) που εδρεύει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ και χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας του.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (CCHR), το λογότυπο της CCHR και Citizens Commission on Human Rights είναι εμπορικά σήματα και σήματα υπηρεσιών που ανήκουν στην Citizens Commission on Human Rights και χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας της.

Το λογότυπο του Ιδρύματος για Ένα Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά ανήκει στο Foundation for a Drug-Free World
και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας του.

Το λογότυπο της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ανήκει στον Youth for Human Rights και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας του.

Το λογότυπο της Νεολαίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Διεθνώς ανήκει στη Youth for Human Rights International και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας της.