Scientology: The Fundamentals of Thought

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ;

Τίποτε άλλο δεν απαντά αυτή την ερώτηση με περισσότερη σαφήνεια
απ’ ότι αυτό το φιλμ, το οποίο ζωντανεύει το καλύτερο βιβλίο σε πωλήσεις
ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ: ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
Διατίθεται σε πακέτο,
Blu-ray + DVD
Δείτε ένα απόσπασμα

Ποιο είναι το «νόημα της ζωής»; Πολλοί από εμάς περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας αναζητώντας την απάντηση γι' αυτό το πανάρχαιο ερώτημα. Λοιπόν, τι θα έκανες αν ανέκαθεν είχες την απάντηση και το μόνο που χρειαζόσουν ήταν τα εργαλεία για να την προσεγγίσεις;

Σ’ αυτό το καινοτομικό φιλμ, Σαηεντολογία: Τα Βασικά Στοιχεία της Σκέψης, θα ξεκινήσεις ένα μοναδικό ταξίδι, μαθαίνοντας τέλεια τα εργαλεία της ζωής καθώς, θα φέρνεις στο φως την πιο σημαντική ανακάλυψη που έκανες ποτέ: τη γνώση του εαυτού σου.

Μάθε και εφάρμοσε επί τόπου τις βασικές διαδικασίες και αρχές που εξηγούν την πρωταρχική δομή τού πώς λειτουργεί η ζωή. Απόκτησε μια πλήρη κατανόηση της διάνοιας, του πνεύµατος και της ζωής. Αναγνώρισε τι παρακινεί τις ενέργειές σου και τις ενέργειες των άλλων και αφαίρεσε τα εμπόδια από το εκπληκτικό δυναμικό που έχεις κλειδωμένο μέσα σου.

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι – και απλά εδώ βρίσκονται οι κανόνες του. Μπορείς να είσαι πιο ευτυχισμένος, να γίνεις πιο ικανός και να παίξεις ένα καλύτερο παιχνίδι, δαμάζοντας όλα τα στοιχεία που σου προσφέρει η ζωή.

Σαηεντολογία –ανακάλυψε τη δύναμη της ζωής που είσαι ΕΣΥ.

Οι Απαντήσεις στις Ερωτήσεις της Ζωής – Με σάρκα και οστά

Το βιβλίο, Σαηεντολογία: Τα Βασικά Στοιχεία της Σκέψης, είναι η ιδανική αρχή για κάποιον που είναι καινούργιος σε αυτό το αντικείμενο για να κατανοήσει τις θεμελιώδεις αρχές και τη βασική θεωρία της Σαηεντολογίας. Αυτό το φιλμ εξερευνά κάθε κεφάλαιο του βιβλίου και παρουσιάζει με οπτική σαφήνεια το κάθε του θέμα. Σε αυτές τις προβολές δίνεται έμφαση στις έννοιες κάθε κεφαλαίου. Απόλαυσε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με όλη σου την καρδιά.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Ο
ΚΥΚΛΟΣ
ΔΡΑΣΗΣ,

που αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τον συνεχή κύκλο της δηµιουργίας, της επιβίωσης και της καταστροφής – έναν κύκλο που φαίνεται αναπόφευκτος στη ζωή, αποτελεί όµως µόνο φαινοµενικότητα.
ΟΙ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ,

που εµπεριέχουν όλη τη ζωή και τη λίβινγκνες, µέσω των οποίων µπορεί κανείς πραγµατικά να Είναι.
ΤΑ
ΟΚΤΩ
ΔΥΝΑΜΙΚΑ,

στα οποία υποδιαιρείται όλη η ζωή και µε τα οποία µπορεί κανείς να λύσει το αίνιγµα της ύπαρξής του.
ΤΟ
ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ
A-R-C,

υπάρχει ένα τρίγωνο στη Σαηεντολογία που έχει μεγάλη σπουδαιότητα, και η ικανότητα χρήσης του παρέχει πολύ μεγαλύτερη κατανόηση της ζωής.
ΠΟΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ
Ο ΛΟΓΟΣ,

που απαντά στο ερώτημα «γιατί συμβαίνουν όλα αυτά» και παρέχει τα βασικά στοιχεία της επιβίωσης, της ευτυχίας και της ίδιας της ζωής.
ΤΑ
ΜΕΡΗ
ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,

η απλή και κατανοητή εξήγηση του Πνεύματος, της Διάνοιας και του Σώματος, της ανατομίας τους και της αλληλεπίδρασής τους σε κάθε ον.
Ο Κύκλος Δράσης Οι Καταστάσεις της Ύπαρξης Τα Οκτώ Δυναμικά Το Τρίγωνο του ARC Ποιος Είναι ο Λόγος Τα Μέρη του Ανθρώπου
Ο Κύκλος Δράσης
Οι Καταστάσεις της Ύπαρξης
Τα Οκτώ Δυναμικά
Το Τρίγωνο του ARC
Ποιος Είναι ο Λόγος
Τα Μέρη του Ανθρώπου

Ο Κύκλος Δράσης, που αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το συνεχή κύκλο της δηµιουργίας, της επιβίωσης και της καταστροφής – έναν κύκλο που φαίνεται αναπόφευκτος στη ζωή, αποτελεί όµως µόνο φαινοµενικότητα

Οι Καταστάσεις της Ύπαρξης, που εµπεριέχουν όλη τη ζωή και τη λίβινγκνες, µέσω των οποίων µπορεί κανείς πραγµατικά να Είναι

Τα Οκτώ Δυναµικά, στα οποία υποδιαιρείται όλη η ζωή και µε τα οποία µπορεί κανείς να λύσει το αίνιγµα της ύπαρξής του

Το Τρίγωνο Στοργή, Πραγµατικότητα και Επικοινωνία, που αποκαλύπτει και εξηγεί τις αρχές οι οποίες αποτελούν το θεμέλιο για τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις

Ποιος Είναι ο Λόγος, που απαντά στο ερώτημα «γιατί συμβαίνουν όλα αυτά» και παρέχει τα βασικά στοιχεία της επιβίωσης, της ευτυχίας και της ίδιας της ζωής

Τα Μέρη του Ανθρώπου, η απλή και κατανοητή εξήγηση του Πνεύµατος, της Διάνοιας και του Σώµατος, η ανατοµία τους και η αλληλεπίδρασή τους σε κάθε ον

Με Εκπληκτική Οπτική Σαφήνεια

Ενισχύει Κάθε Έννοια του Βιβλίου
Σε πακέτο
Blu-ray
DVD
Οδηγός για το Φιλμ

Για πρώτη φορά υπάρχει τέτοια εκπληκτική διαύγεια σ' ένα φιλμ


Ψάχνεις ν’ ανακαλύψεις αν η ζωή μπορεί να γίνει αποδοτική; Αυτό το φιλμ περιέχει μια γνώση που θα αλλάξει τη ζωή αυτών που αναζητούν απαντήσεις για τη ζωή. Κάνει εύκολη την κατανόηση των βασικών αρχών της Σαηεντολογίας στον καθένα. Είναι το πρώτο βήμα για να γνωρίσεις τον εαυτό σου.

Ειδική Προσφορά Γνωριμίας για τους Επισκέπτες του Διαδικτύου.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Τι περιλαμβάνει

  • 2 Δίσκους Blu-Ray και ένα DVD
  • Έναν Ολοκληρωμένο Οδηγό για το Φιλμ
  • Δωρεάν Τεστ Προσωπικότητας
  • Δωρεάν Κατάλογο των Εισαγωγικών Βιβλίων της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας
  • Δωρεάν Αποστολή