Επίσημη Εκκλησία της Σαηεντολογίας: Λ. Ρον Χάμπαρντ, Διανοητική, Τι είναι η Σαηεντολογία;, Βιβλία, πεποιθήσεις, Ντέιβιντ Μισκάβιτς

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας Ανοίγει τις Πόρτες της με ένα Τριπλό Καλωσόρισμα

Η Εκκλησία της Σαηεντολογιας της Ευρείας Περιοχής του Σινσινάτι γιόρτασε τα εγκαίνια της νέας διευρυμένης έδρας της το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Την τελετή των εγκαινίων παρακολούθησαν πάνω από χίλιοι Σαηεντολόγοι, καλεσμένοι και επίσημοι της πόλης, της πολιτείας και τους κράτους.

διαβάστε περισσότεραΛ. Ρον Χάμπαρντ
Ιδρυτής της Διανοητικής και Σαηεντολογίας

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ παρατήρησε κάποτε πως με μόνο δύο τεστ μπορεί να βρεθεί εάν κάποιος έζησε καλά τη ζωή του: Έκανε κάποιος αυτό που πραγματικά ήθελε; Και ήταν οι άνθρωποι ευχαριστημένοι επειδή έζησε; Ως απόδειξη για το πρώτο υπάρχει το πλήρες έργο της ζωής του, που περιλαμβάνει περισσότερα από 12.000 γραπτά κείμενα και 3.000 ηχογραφημένες διαλέξεις της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας.

μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.lronhubbard.org

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ;

Η Σαηεντολογία είναι μια θρησκεία με την πληρέστερη έννοια του όρου, καθώς βοηθάει τον άνθρωπο να φτάσει στην πλήρη ελευθερία και στην αλήθεια. Τα βασικά δόγματα της Σαηεντολογίας είναι τα εξής:

Είσαι ένα αθάνατο πνευματικό ον.

Η εμπειρία σου εκτείνεται πολύ πέρα από μία και μόνο ζωή. Και οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες, ακόμη και αν δεν είναι αντιληπτές προς το παρόν.

Επιπλέον, ο άνθρωπος είναι βασικά καλός. Επιζητά να επιβιώσει. Και η επιβίωσή του εξαρτάται από τον εαυτό του, από τους συνανθρώπους του, καθώς και από το να ζει σε αρμονία με το σύμπαν.

μάθετε περισσότερα

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ

Στο πηδάλιο της Εκρηκτικής Ανάπτυξης της Σαηεντολογίας

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, είναι ο εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας. Από τη θέση του ως Πρόεδρος του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας (RTC), ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς έχει την υπέρτατη υπευθυνότητα να εξασφαλίσει την ανόθευτη και στάνταρ εφαρμογή των τεχνολογιών του Λ. Ρον Χάμπαρντ, καθώς και για τη Διατήρηση της Αποτελεσματικότητας της Σαηεντολογίας.

μάθετε περισσότερα