Μια Εισαγωγή στη Σαηεντολογία

Μια Εισαγωγή στη Σαηεντολογία

Τι Είναι η Σαηεντολογία; Τι πρακτική εφαρμογή μπορεί να έχει η Σαηεντολογία για το μέσο άνθρωπο; Πώς μπορεί η Σαηεντολογία να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους; Γιατί βρίσκεται ο Άνθρωπος σ’ αυτόν τον πλανήτη και ποιος είναι ο σκοπός του εδώ;

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που τίθενται από εκατομμύρια ανθρώπους και σ’ αυτή τη σπάνια κινηματογραφημένη συνέντευξή του ο Λ. Ρον Χάμπαρντ έδωσε τις απαντήσεις: γι’ αυτό που τον ώθησε στην αναζήτησή του ώστε να βοηθήσει την Ανθρωπότητα, για τις ανακαλύψεις και τις δυσκολίες που συνάντησε, που του προσέφεραν τις απαντήσεις για τη διάνοια και τη ζωή και πώς διαμόρφωσε την πορεία μέσω της οποίας μπορεί να επιτύχει κανείς νέες καταστάσεις ύπαρξης και ευτυχίας – όλα βρίσκονται εδώ όπως τα εξηγεί ο ίδιος ο Λ. Ρον Χάμπαρντ στον κόσμο.

Συναντήστε τον άνθρωπο που ίδρυσε μια νέα θρησκεία στην ατομική εποχή, μια θρησκεία που τώρα απλώνεται σ’ όλη την υδρόγειο, μια θρησκεία που αλλάζει την όψη της Γης, μια θρησκεία όπου η επιστήμη και η θρησκεία τελικά συναντιούνται και συνεπώς μια θρησκεία που μόνο Σαηεντολογία θα μπορούσε να ονομάζεται.

Read More 

buy
$20 USD
Ποσότητα
Γλώσσα
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
DVD
discs:
1

More About Μια Εισαγωγή στη Σαηεντολογία

Δεν έζησα απομονωμένα και περιφρονώ το σοφό που δεν έζησε πραγματικά τη ζωή και το λόγιο που δε θα μοιραστεί τη γνώση του.

Υπήρξαν πολλοί σοφότεροι από εµένα, αλλά λίγοι έχουν διανύσει τόσο δρόµο.

Έχω δει τη ζωή από το ανώτερο επίπεδο προς το κατώτερο και από το κατώτερο προς το ανώτερο. Ξέρω πώς φαίνεται κι από τις δυο πλευρές. Και ξέρω ότι υπάρχει σοφία και ότι υπάρχει ελπίδα.– Λ. Ρον Χάµπαρντ

Αυτή η αποκλειστική συνέντευξη µε τον Λ. Ρον Χάμπαρντ κινηµατογραφήθηκε στο Σαλίσµπουρι της Ροδεσίας (σηµερινή Ζιµπάµπουε), το Μάιο του 1966, από τη Ροδεσιανή Τηλεόραση.

Στις αρχές αυτού του έτους ο Ρον έφυγε από το σπίτι του στη νότια Αγγλία και ταξίδεψε στη Ροδεσία για να συνεχίσει την έρευνά του στη Σαηεντολογία σχετικά µε τα υψηλότερα επίπεδα πνευµατικής επίγνωσης.

Τότε, όπως και σήµερα, η Σαηεντολογία εξαπλωνόταν µε εκπληκτικό ρυθµό και πολύ συχνά εµφανιζόταν µε πηχυαίους τίτλους στη διεθνή επικαιρότητα.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ έδωσε αυτή τη συνέντευξη µε σκοπό να εξηγήσει πώς κατέληξε στις ανακαλύψεις που έκανε σχετικά µε τη διάνοια, το πνεύµα και τη ζωή και για να απαντήσει στις πιο συνηθισµένες ερωτήσεις που γίνονταν: Τι είναι η Σαηεντολογία; Γιατί είναι θρησκεία; Και πώς ωφελούνται οι άνθρωποι απ’ αυτήν;

Σας παρουσιάζουµε λοιπόν τη γεµάτη µε βαθιά κατανόηση και ειλικρίνεια συνέντευξη του 1966 µε τον ιδρυτή της ταχύτερα αναπτυσσόµενης θρησκείας στον κόσµο – της Σαηεντολογίας.