ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Όταν ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ήταν νεαρός φοιτητής στο πανεπιστήµιο, ώθησε µέλη του διδακτικού προσωπικού να εφαρµόσουν τις αρχές της φυσικής στο πεδίο της διάνοιας. Ήταν µια εντελώς πρωτότυπη προσέγγιση. Όταν κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την πρόκληση ανέλαβε ο ίδιος το έργο. Αποκαλύπτοντας έναν πλούτο απαντήσεων για τα ανθρώπινα όντα και τις δυνατότητές τους, έλυσε πράγµατι το πανάρχαιο αίνιγµα της διάνοιας. Αυτό είχε ως αποτέλεσµα σήµερα εκατοµµύρια άνθρωποι να είναι πιο ευτυχισµένοι, πετυχηµένοι και ικανοί. Read More 

buy
€14
Ποσότητα
Γλώσσα
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Βίντεο

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_scn_ability_title

More About ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Σαηεντολογία σηµαίνει απλώς «η µελέτη της σοφίας». Θα μπορούσε όμως να πει κανείς ότι σημαίνει το εξής: εφαρμογή των μεθόδων της επιστήμης στα προβλήματα της διάνοιας. Κι αυτό ακριβώς είναι και, πολύ ειλικρινά, αυτό είναι που συνέβη.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Ενώ ήταν ακόμα νεαρός και παρακολουθούσε μαθήματα στο πανεπιστήμιο, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ παρατήρησε ότι όσοι εργάζονταν στις ανθρωπιστικές επιστήμες δεν είχαν καμιά εκπαίδευση στις θετικές. Πιστεύοντας ότι η ακρίβεια της επιστημονικής μεθόδου θα μπορούσε να επιφέρει μια λύση στα προβλήματα της ζωής και της λίβινγκνες, παρότρυνε τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του τμήματος ψυχολογίας να εφαρμόσουν τις αρχές της φυσικής στο πεδίο της διάνοιας.

Ήταν µια εντελώς πρωτότυπη προσέγγιση. Και, όταν δεν ανταποκρίθηκε κανείς στην πρόκληση –ούτε τότε ούτε στα χρόνια που ακολούθησαν– ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέλαβε αυτό το έργο ο ίδιος. Αποκαλύπτοντας έναν πλούτο απαντήσεων για τα ανθρώπινα όντα και τις δυνατότητές τους, έλυσε πράγµατι το πανάρχαιο αίνιγµα της διάνοιας. Με την ανακάλυψη της ακριβούς της φύσης έφτασε κατόπιν στο ένα επίτευγμα μετά το άλλο, με αποκορύφωμα την πρώτη τεχνολογία που παρέχει τα μέσα προς μια πολύ αυξημένη ικανότητα.

Εδώ λοιπόν βρίσκεται η εντυπωσιακή εξιστόρηση του τρόπου με τον οποίο ο Λ. Ρον Χάμπαρντ γεφύρωσε το χάσμα μεταξύ δύο τομέων επιστημονικής γνώσης οι οποίοι ανήκαν σε τελείως διαφορετικούς κόσμους. Αυτό είχε ως αποτέλεσµα σήµερα εκατοµµύρια άνθρωποι να είναι πιο ευτυχισµένοι, πετυχηµένοι και ικανοί. Διότι αυτή είναι η περιπέτεια της Σαηεντολογίας.