Ο Δρόµος προς την Ευτυχία

Ο Δρόµος προς την Ευτυχία
A Common Sense Guide to Better Living

Αυτή η ταινία μεγάλου μήκους είναι μια καθηλωτική οπτική παρουσίαση του Δρόμου προς την Ευτυχία, ενός οδηγού κοινής λογικής για μια καλύτερη ζωή, του Λ. Ρον Χάμπαρντ. Παράλληλα με την αφήγηση του πλήρους κειμένου του βιβλίου, θα δείτε μια σειρά από αλληλοσυνδεόμενες ιστορίες που απεικονίζουν το καθολικό και διαχρονικό μήνυμα του βιβλίου – ένα μήνυμα που μπορείτε τώρα να διαδώσετε σε άλλους και έτσι να ενδυναμώσετε την επιβίωση και το μέλλον τους.

Read More 

buy
€18
Ποσότητα
Γλώσσα
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
DVD
discs:
1

Διαφορετική Μορφη:

Blu-ray & DVD €23

Βίντεο

Excerpt

Το Βασισμένο στο Βιβλίο Φιλμ Ο Δρόµος προς την Ευτυχία: Ευτυχία

Excerpt

Δίδαγμα 1, από το Φιλμ που είναι Βασισμένο στο Βιβλίο ο Δρόµος προς την Ευτυχία

Excerpt

Δίδαγμα 2, από το Φιλμ που είναι Βασισμένο στο Βιβλίο ο Δρόµος προς την Ευτυχία

Excerpt

Δίδαγμα 3, από το Φιλμ που είναι Βασισμένο στο Βιβλίο ο Δρόµος προς την Ευτυχία

More About Ο Δρόµος προς την Ευτυχία

Το µόνο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις τη ροή του Δρόµου προς την Ευτυχία µέσα στην κοινωνία. Σαν απαλό λάδι που απλώνεται πάνω σε µια τρικυµισµένη θάλασσα, η ηρεµία θα ρέει όλο και πιο πλατιά. – Λ. Ρον Χάμπαρντ

Ο Δρόµος προς την Ευτυχία, ένας οδηγός κοινής λογικής για καλύτερη ζωή, που αποτελείται από 21 οικουµενικά διδάγµατα, κατάλληλα για το κάθε άτοµο, ανεξαρτήτως φυλής, χρώµατος ή θρησκείας. Όταν ακολουθεί κανείς αυτές τις αρχές και βοηθάει και άλλους να κάνουν το ίδιο, η δική του ευτυχία και επιβίωση µπορούν να βελτιωθούν.

Και τώρα, για πρώτη φορά, το βιβλίο Ο Δρόµος προς την Ευτυχία ολόκληρο και χωρίς περικοπές, παρουσιάζεται σε φιλµ.

Εκτός από την πλήρη απαγγελία του Δρόµου προς την Ευτυχία, το συµπληρωµατικό βιβλιαράκι περιέχει ένα γλωσσάριο όρων και φράσεων που µπορεί να είναι άγνωστες.

Μοιραστείτε το Δρόµο προς την Ευτυχία µε την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Κάνοντάς το αυτό, βελτιώστε τη ζωή σας και τη ζωή τους.