ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Οι Ανώτεροι Οργανισμοί της Σαηεντολογίας παραδίδουν πολύ προχωρημένα επίπεδα ώντιτινγκ και εκπαίδευσης και ανοίγουν διάπλατα την πύλη προς τα ανώτερα πνευματικά επίπεδα. Οι Ανώτεροι Οργανισμοί βρίσκονται στο Ανατολικό Γκρίνστεντ, στην Κοπεγχάγη, στο Λος Άντζελες και στο Σίδνεϊ. Στο Ανατολικό Γκρίνστεντ, στην Κοπεγχάγη και στο Σίδνεϊ οι Οργανισμοί Σαιντ Χιλ και οι Ανώτεροι Οργανισμοί βρίσκονται σε κοινές κτιριακές εγκαταστάσεις της Εκκλησίας.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΙΝΤ ΧΙΛ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΩΚΕΑΝΙΑΣ

Ο Ιδανικός Ανώτερος Οργανισμός στο Σίδνεϊ παρέχει ανώτερες θρησκευτικές υπηρεσίες στους Σαηεντολόγους απ’ όλη την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


Ανωτεροσ Οργανισμοσ και Σαιντ Χιλ Ηνωμενου Βασιλειου

Η Ιδανική Εκκλησία στο Σαιντ Χιλ, η κατοικία του Λ. Ρον Χάμπαρντ στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρέχει ανώτερες θρησκευτικές υπηρεσίες σε Σαηεντολόγους από όλο τον κόσμο.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


Ανωτεροσ Οργανισμοσ του Λοσ Αντζελεσ

Στην κορυφή της Ιδανικής Γέφυρας Πασίφικα βρίσκεται ο νέος Ιδανικός Ανώτερος Οργανισμός του Λος Άντζελες (AOLA). Ο AOLA παρέχει ανώτερες θρησκευτικές υπηρεσίες στους Σαηεντολόγους απ’ όλη την Αμερική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


Αμερικανικοσ Οργανισμοσ Σαιντ Χιλ

Οι Σαηεντολόγοι ανεβαίνουν τη Γέφυρα κατά μήκος της οδού Λ. Ρον Χάμπαρντ και φτάνουν στα ανώτερα επίπεδα εκπαίδευσης και πρόσεσινγκ στον Ιδανικό Αμερικανικό Οργανισμό Σαιντ Χιλ (ASHO).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


Ανωτεροσ Οργανισμοσ και Σαιντ Χιλ τησ Ευρωπησ

Στην Κοπεγχάγη της Δανίας η Εκκλησία παρέχει ανώτερες θρησκευτικές υπηρεσίες σε Σαηεντολόγους που προέρχονται από περισσότερες από 50 χώρες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »