Περισσότερα

ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ: ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΝΟΔΟΥ

Η ιστορία της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας δεν υπήρξε ποτέ πιο συναρπαστική, πιο βαρυσήμαντη και πιο ζωτικής σημασίας απ’ ό,τι υπήρξε κατά το ξημέρωμα του 2015.

Η Σαηεντολογία έχει γνωρίσει μεγαλύτερη ανάπτυξη τα τελευταία 10 χρόνια απ’ όσο τα προηγούμενα 50 χρόνια μαζί. Οι 11.000 Εκκλησίες και ομάδες της, λαμπρύνουν τώρα κάθε μέρος του πλανήτη, ενώ η Σαηεντολογία έχει ανοίξει 40 Ιδανικές Εκκλησίες που εκτείνονται σε πέντε ηπείρους, από το 2004 και μόνο.

40 ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΟΥΣ

Το 2013, η θρησκεία παρουσίασε το κτίριο-ορόσημό της, τη Μητρόπολη του Flag, στο Κληαργουότερ της Φλόριντα. Όντας ένα αρχιτεκτονικό και τεχνικό επίτευγμα, η τεραστίων διαστάσεων πνευματική έδρα της Σαηεντολογίας είναι το απόλυτο σκηνικό για την υλοποίηση του οράματος του Ιδρυτή Λ. Ρον Χάμπαρντ, για έναν καλύτερο κόσμο.
Η Εκκλησία αποτελεί επίσης σήμερα ένα πρότυπο τεχνολογικής υπεροχής και αυτάρκειας, διαθέτοντας δύο εξ ολοκλήρου ψηφιακούς, τελευταίας τεχνολογίας εκδοτικούς οργανισμούς, επιπλέον των παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεων εκτύπωσης και παραγωγής.

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Αυτή η θεαματική ανάπτυξη της τελευταίας δεκαετίας μάς οδηγεί στο μέλλον με ένα εκτεταμένο κέντρο πολυμέσων και κέντρο μετάδοσης της Σαηεντολογίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ανοίξει στην καρδιά του Λος Άντζελες στις αρχές του τρέχοντος έτους. Υπάρχουν επίσης πάνω από 70 νέες Εκκλησίες και κέντρα σε διάφορα στάδια σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής, που σύντομα θα ενταχθούν στην συνεχώς αυξανόμενη οικογένεια της Σαηεντολογίας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS

Στον τομέα του ανθρωπιστικού έργου, η Εκκλησία επιχορηγεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα καταπολέμησης των ναρκωτικών στον κόσμο, καθώς και μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και αλλάζει ζωές προς το καλύτερο κάθε λεπτό της κάθε ημέρας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της Σαηεντολογίας.

Είναι η ιστορία για το πώς η Σαηεντολογία εξακολουθεί να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία του 21ου αιώνα, έχοντας βιώσει 10 χρόνια απαράμιλλης ανόδου, επέκτασης και ευημερίας.

Είναι μια ιστορία που αισθανόμαστε το προνόμιο να μοιραστούμε μαζί σας.