Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣHΜΕΡΑ

Η ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΘΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣ

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ9 Σεπτεμβρίου 2018

Στην έδρα των αυτοκινήτων και στον πυρήνα του βιομηχανικού κέντρου της Γερμανίας, μια νέα Εκκλησία της Scientology προωθεί την ευκαιρία για κοινωνική βελτίωση και πνευματική πρόοδο.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

ΟΡΛΑΝΤΟ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ12 Μαΐου 2018

Το Ορλάντο, η πόλη με τους περισσότερους τουρίστες στη χώρα, βλέπει ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα, όταν η νέα Εκκλησία της Scientology του Ορλάντο ανοίγει τις πόρτες της για όλους.

μάθετε περισσότερα

Η «ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

ΠΕΡΘ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ5 Μαΐου 2018

Το Περθ ίσως να είναι πολύ μακρινό, αλλά το αισιόδοξο επιχειρηματικό πνεύμα της πόλης είναι ιδανικό για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη –και πιο cool– νέα θρησκεία.

μάθετε περισσότερα

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΦΥΪ́Α: Η ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤO ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΕΪ

ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΕΪ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ18 Φεβρουαρίου 2018

Η παγκόσμια πρωτεύουσα της προηγμένης τεχνολογίας, η οποία είναι γνωστή για τον ρόλο της στο πεδίο της ψηφιακής τεχνολογίας, καλωσορίζει την προηγμένη θρησκευτική τεχνολογία του Λ. Ρον Χάμπαρντ.

μάθετε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΙΤΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΙΤΙ, ΓΙΟΥΤΑ17 Φεβρουαρίου 2018

Στην καρδιά των Βραχωδών Ορέων, στην εμβληματική οδό South Temple, η Εκκλησία της Scientology του Σολτ Λέικ Σίτι ανοίγει τις πόρτες της σε όλους.

μάθετε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ: ΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ 23 Δεκεμβρίου 2017

Η Εκκλησία της Scientology ολοκληρώνει την εποχή της εξάπλωσης με τα δυναμικά εγκαίνια στους βόρειους λόφους της «Πόλης του Χρυσού» του Γιοχάνεσμπουργκ.

μάθετε περισσότερα

Α ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΦΑ.

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ28 Οκτωβρίου 2017

Μια παγκόσμιας κλάσης πρωτεύουσα και είδωλο του πολιτισμού και της ανοχής καλωσορίζει την Εκκλησία της Scientology στη νέα της έδρα.

μάθετε περισσότερα

ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: ΤΟ ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ21 Οκτωβρίου 2017

Η Πόλη των Χιλίων Επαγγελμάτων καλωσορίζει τη νέα Εκκλησία της Scientology στην καρδιά του Μπέρμιγχαμ σε μια χαρμόσυνη τελετή εγκαινίων που έλαβε χώρα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ

ΔΟΥΒΛΙΝΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ14 Οκτωβρίου 2017

Μια νέα Εκκλησία της Scientology και Κοινοτικό Κέντρο σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων ανοίγει τις πόρτες της στις κοινότητες του Δουβλίνου με μια τελετή γεμάτη ζωντάνια και εορταστική ατμόσφαιρα.

μάθετε περισσότερα

ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΧΑΡΑ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΔΑΝΙΑ27 Μαΐου 2017

Τα εγκαίνια της Εκκλησίας της Scientology αναζωπυρώνουν το πνεύμα και την ψυχή της ιστορικής καρδιάς της Κοπεγχάγης.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΪΑΜΙ

ΜΑΪΑΜΙ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ29 Απριλίου 2017

Η νέα Εκκλησία της Σαηεντολογίας της Μαγικής Πόλης ανοίγει τις πύλες της προς τιμήν της ελευθερίας και του εθελοντισμού στο πολιτιστικό λίκνο του Μαϊάμι.

μάθετε περισσότερα

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΑΛΕΪ

ΣΑΝ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΑΛΕΪ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ19 Μαρτίου 2017

Τεράστια νέα Εκκλησία της Scientology ρίχνει την κορδέλα της για να ξεκινήσει μια επική εποχή εξάπλωσης για τη θρησκεία.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ – Η SCIENTOLOGY ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΩΚΛΑΝΤ

ΩΚΛΑΝΤ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ21 Ιανουαρίου 2017

Το Ώκλαντ γιορτάζει τα εγκαίνια της νέας Εθνικής Εκκλησίας της Scientology για τη Νέα Ζηλανδία σε ένα τοπικό ορόσημο με θέα στην πόλη.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ «CALIFORNIA DREAMING» ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ19 Νοεμβρίου 2016

Τα εγκαίνια της Ιδανικής Εκκλησίας εγκωμιάστηκαν ως μια στιγμή για το Αμερικανικό Όνειρο στην πόλη που ο Ιδρυτής της Scientology Λ. Ρον Χάμπαρντ αποκαλούσε σπίτι.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

ΔΟΥΒΛΙΝΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ15 Οκτωβρίου 2016

Το νέο Γραφείο Εθνικών Υποθέσεων της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας ανοίγει τις πόρτες του στο Δουβλίνο, στην εμβληματική πλατεία Μέριον, για να προσφέρει στην Ιρλανδία σε μόνιμη βάση τα προγράμματα κοινωνικής βελτίωσης που υποστηρίζονται από τη Σαηεντολογία.

μάθετε περισσότερα

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ

ΣΙΔΝΕΪ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ4 Σεπτεμβρίου 2016

Η μεγαλειώδης τελετή σήμανε έναν καινούργιο εντυπωσιακό Ιδανικό Ανώτερο Οργανισμό που θα προσφέρει απαράμιλλη εξάπλωση στην πνευματική πρόοδο των Σαηεντολόγων σε όλη την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ασία.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΝΘΙΖΕΙ: Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΛΕΜ

ΧΑΡΛΕΜ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ31 Ιουλίου 2016

Η νέα Ιδανική Εκκλησία της Σαηεντολογίας και το Κοινοτικό Κέντρο του Χάρλεμ ονομάστηκαν «κέντρο ελπίδας στην 125η Οδό», στην εμπνευσμένη τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ23 Ιουλίου 2016

Η Ιδανική Εκκλησία της Σαηεντολογίας της Βουδαπέστης ανοίγει στις 23 Ιουλίου 2016, για να σηματοδοτήσει ένα ορόσημο για την πνευματική ελευθερία στην Ουγγαρία.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΟΡΟΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ25 Ιουνίου 2016

Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας στο Κληαργουότερ γιορτάζει τα εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων στη διεθνή πνευματική πρωτεύουσα: στο Φλαγκ.

μάθετε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS: ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ28 Μαΐου 2016

Το πλήρως προηγμένο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό στούντιο της Εκκλησίας, που είναι συμβατό με μια πληθώρα λειτουργικών συστημάτων και έχει εκσυγχρονιστεί και αποκατασταθεί πλήρως, εγκαινιάστηκε στις 28 Μαΐου στο Χόλιγουντ και μετέδωσε το μήνυμα για βοήθεια –ανιδιοτελή και αγνή βοήθεια– παντού.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ

ΑΤΛΑΝΤΑ, ΤΖΟΡΤΖΙΑ2 Απριλίου 2016

Με τη δέσμευση να καταπολεμήσουμε τα ναρκωτικά, το έγκλημα και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλωσορίζουμε την πνευματική τεχνολογία της Εκκλησίας με τη φιλοξενία του Νότου.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΜΙΛΑΝΟ, ΙΤΑΛΙΑ31 Οκτωβρίου 2015

Χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν στη μέκκα του πολιτισμού και της μόδας της Ιταλίας, η οποία φιλοξενεί τώρα τον μεγαλύτερο Ιδανικό Οργανισμό της Σαηεντολογίας στον πλανήτη.

μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΣΑΙΝΤ ΧΙΛ ΕΠΙΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΓΚΡΙΝΣΤΕΝΤ, ΣΑΙΝΤ ΧΙΛ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 18 Οκτωβρίου 2015

Το Σαιντ Χιλ στο Ανατολικό Γκρίνστεντ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει μνημειώδη σημασία στη Σαηεντολογία. Εκεί ζούσε ο Ιδρυτής της Σαηεντολογίας Λ. Ρον Χάμπαρντ, εκεί έκανε τις έρευνές του κι εκεί πέτυχε τις επαναστατικές ανακαλύψεις του πάνω στο πνεύμα και τη ζωή, διασφαλίζοντας έτσι το δυναμικό μέλλον της θρησκείας μας. Με το άνοιγμά του ως Ιδανικού Οργανισμού, το όραμα του Λ. Ρον Χάμπαρντ υλοποιείται με το μεγαλειώδες επίτευγμα ενός Ιδανικού Σαιντ Χιλ.

μάθετε περισσότερα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΚΡΕΣΤ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΙΦΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ 10 Οκτωβρίου 2015

Τα εγκαίνια του Γκόλντεν Κρεστ έγιναν για να διατηρηθεί ο απαράμιλλος ρυθμός ανάπτυξης αυτής της χρονιάς, καθώς το πλήθος των Σαηεντολόγων που καταφθάνουν στο Λος Άντζελες για τις ανώτερες υπηρεσίες της Σαηεντολογίας συνεχίζει να αυξάνεται.

μάθετε περισσότερα

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΙΦΙΚΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΘΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ 3 Οκτωβρίου 2015

Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας, για να εξυπηρετήσει τους Σαηεντολόγους που ταξιδεύουν στο Λος Άντζελες απ’ όλες τις γωνιές της Αμερικής, εγκαινίασε ένα καινούργιο θρησκευτικό ησυχαστήριο, στις 3 Οκτωβρίου, για να προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για το ταξίδι τους στις υψηλότερες καταστάσεις πνευματικής επίγνωσης και ικανότητας.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑ ΕΠΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗ SCIENTOLOGY ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ

ΤΟΚΙΟ, ΙΑΠΩΝΙΑ8 Αυγούστου 2015

Μια λαμπρή νέα εποχή ανυψώνεται στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με το ευοίωνο κόψιμο της κορδέλας στο μεγαλοπρεπές νέο πνευματικό κέντρο για μια θρησκεία που βιώνει μια εξάπλωση που αλλάζει τα πάντα.

μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΣΑΙΝΤ ΧΙΛ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ18 Ιουλίου 2015

Το επόμενο βήμα-κλειδί στην εξάπλωση της θρησκείας της Σαηεντολογίας εξελίσσεται στα ιερά εδάφη της Οδού Σαιντ Χιλ, σε πολύ μικρή απόσταση από το ιστορικό σπίτι του Ιδρυτή της Σαηεντολογίας Λ. Ρον Χάμπαρντ και Ανώτερου Οργανισμού της Σαηεντολογίας για το Ηνωμένο Βασίλειο.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΗ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ11 Ιουλίου 2015

Διασταύρωση βοήθειας κι ελπίδας σε μια μοναδική τοποθεσία στη Φλόριντα, εκεί βρήκαν οι έξι παγκόσμιες ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες της Εκκλησίας ένα σπίτι που τόσο είχαν ανάγκη, για να ωφελήσουν όλους τους πολίτες κι έτσι να παράσχουν έναν χώρο για τα προγράμματα που επιχορηγούνται από την Εκκλησία.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙΝΕΙ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ: «ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ».

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ11 Ιουλίου 2015

Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας με ένα παγκόσμιο πρόγραμμα που ελέγχεται από την ίδια προσφέρει ανεπιφύλακτα βοήθεια με ένα νέο κέντρο που άνοιξε στην καρδιά του Κληαργουότερ στις 11 Ιουλίου.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ11 Ιουλίου 2015

Με τις ενθουσιώδες επευφημίες χιλιάδων Σαηεντολόγων και των καλεσμένων τους, η Εκκλησία της Σαηεντολογίας έκοψε την κορδέλα της νέας Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR) της Φλόριντα στο κέντρο του Κληαργουότερ το Σάββατο, 11 Ιουλίου.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ11 Ιουλίου 2015

Το Σάββατο 11 Ιουλίου, ένα ενθουσιώδες πλήθος χιλιάδων ανθρώπων ήταν σε ετοιμότητα για να αναλάβει την πρώτη περιοδεύουσα αποστολή καθώς η Εκκλησία της Σαηεντολογίας άνοιξε τις πόρτες στο νέο κέντρο τού Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο κέντρο της πόλης Κληαργουότερ.

μάθετε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ11 Ιουλίου 2015

Χιλιάδες Σαηεντολόγοι και καλεσμένοι από την τοπική κοινωνία μαζεύτηκαν για να εγκαινιάσουν τα κεντρικά γραφεία του νέου ιδρύματος Ένας Κόσμος Χωρίς Ναρκωτικά στο κέντρο του Κληαργουότερ, στη Φλόριντα, στις 11 Ιουλίου.

μάθετε περισσότερα

TO NEO ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ11 Ιουλίου 2015

Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Κληαργουότερ στη Φλόριντα το Σάββατο 11 Ιουλίου, για να γιορτάσουν τα ιστορικά εγκαίνια του νέου κέντρου του Ιδρύματος Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, το οποίο θα προσεγγίσει άτομα από όλα τα πιστεύω και τις εθνικότητες με τη δύναμη αυτού του οδηγού κοινής λογικής, μη θρησκευτικού περιεχομένου, προκειμένου να βοηθήσει να αντιστραφούν οι ανησυχητικές τάσεις, οι οποίες μαστίζουν τις κοινωνίες όλου του κόσμου.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΡΙΜΙΝΟΝ ΣΤΟ ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ ΑΝΟΙΓΕΙ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ11 Ιουλίου 2015

Χιλιάδες Σαηεντολόγοι και οι καλεσμένοι τους παρατάχθηκαν στο Κληαργουότερ, στην ιστορική Λεωφόρο Φορτ Χάρισον στη Φλόριντα, για να παρακολουθήσουν τα συναρπαστικά εγκαίνια του νέου Κέντρου Κρίμινον στη Φλόριντα το Σάββατο 11 Ιουλίου. Το Κρίμινον, λέξη που σημαίνει «χωρίς έγκλημα», βασίζεται στην ανακάλυψη του ιδρυτή της Σαηεντολογίας Λ. Ρον Χάμπαρντ πως ο δρόμος για την πραγματική αποκατάσταση των παραβατών είναι το να βοηθάς τον καθένα να «ανακαλύψει πότε έχασε την προσωπική του περηφάνια. Αν αποκαταστήσετε αυτό το σημείο και μόνο, δε θα έχετε πια έναν εγκληματία».

μάθετε περισσότερα

Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΜΠΟΓΚΟΤΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ5 Ιουλίου 2015

Η Νέα Ιδανική Εκκλησία στην Μπογκοτά χαιρετίστηκε ως «ένα από τα πιο υπέροχα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στην Κολομβία» κατά τη διάρκεια μιας ενθουσιώδους και αξιομνημόνευτης τελετής.

μάθετε περισσότερα

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ25 Απριλίου 2015

Η Ελβετία είναι μια χώρα που είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια για την εκπληκτική δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της, από ρολόγια μέχρι μαχαίρια τσέπης, αλλά για και για τις λιχουδιές της κουζίνας της που είναι αξιοζήλευτες σε όλο τον κόσμο.

Και μαζί με αυτή την ασυμβίβαστη έμφαση στην ποιότητα, κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής ιστορίας αυτής της Ευρωπαϊκής χώρας, άνοιξε το Σάββατο τις πόρτες του στο κοινό ο πρώτος Ιδανικός Οργανισμός της Σαηεντολογίας, με μια ιστορική τελετή την οποία παρακολούθησαν διάφοροι αξιωματούχοι στη γραφική Ελβετική πόλη της Βασιλείας.

μάθετε περισσότερα

Η ΝΕΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΔΑΝΙΑ25 Οκτωβρίου 2014

Εάν τύχαινε να βρίσκεστε στην Κοπεγχάγη της Δανίας το απόγευμα της 25ης Οκτωβρίου, θα μπορούσατε να δείτε να ξετυλίγεται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας το μέλλον της Σαηεντολογίας στην Ευρώπη.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ29 Ιουνίου 2014

Περισσότεροι από 4.000 Σαηεντολόγοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Κληαργουότερ στη Φλόριντα, την Κυριακή 29 Ιουνίου, για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του Κτιρίου Κόουτσμαν. Το ιστορικό κτίριο έχει ανακαινιστεί και αποτελεί το κέντρο θρησκευτικής εκπαίδευσης και συμβούλευσης για τα περισσότερα από 2.000 μέλη που συγκροτούν τον εκκλησιαστικό κλήρο της Βάσης Ξηράς στο Flag, την πνευματική έδρα της Σαηεντολογίας διεθνώς.

μάθετε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΜΠΟΡ ΣΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΣΙΔΝΕΪ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ3 Μαΐου 2014

Στις 3 Μαΐου, περισσότεροι από 2.500 Σαηεντολόγοι από όλη την Αυστραλία παραβρέθηκαν στη Λεωφόρο Κάστλριγκ για να παρακολουθήσουν τα εγκαίνια του νέου Ιδανικού Οργανισμού της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στο Χάρμπορ Σίτι (Ιδανικός Oργανισμός).

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΡΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΣΙΦΙΚΑ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ8 Μαρτίου 2014

Τρεις εναρκτήριες κορδέλες έπεσαν από κοινού. Μία για τα εγκαίνια του Ιδανικού Αμερικάνικου Οργανισμού Σαιντ Χιλ. Άλλη μία για τον Ιδανικό Ανώτερο Οργανισμό του Λος Άντζελες. Και άλλη μία για να δηλώσει την ολοκλήρωση της Ιδανικής Γέφυρας Πασίφικα – κάθε Οργανισμός αποτελεί ένα Πρότυπο Ιδανικού Οργανισμού από μόνος του.

μάθετε περισσότερα

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ OT

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΔΑΝΙΑ15 Φεβρουαρίου 2014

Ο κυματισμός μιας πληθώρας σημαιών. Τα χρώματα από πάνω από 30 ευρωπαϊκά έθνη ανεμίζουν στο χειμωνιάτικο αεράκι της Δανίας. Χιλιάδες Σαηεντολόγοι που όλοι τους μαζί μιλούν 27 γλώσσες συγκεντρώθηκαν για τον εορτασμό.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΚΑΟΣΙΟΥΝΓΚ, ΤΑΪΒΑΝ7 Δεκεμβρίου 2013

Στις 7 Δεκεμβρίου 2013, ανάμεσα σε μια έκρηξη από κομφετί και κάτω από ένα σύννεφο μπαλονιών, ένα πλήθος περισσότερων από 4.000 ανθρώπων ζητωκραύγασε καθώς έπεφτε η κορδέλα του πρώτου Οργανισμού της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στην Ταϊβάν και του πρώτου Ιδανικού Οργανισμού στην Ασία.

μάθετε περισσότερα

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ: Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ17 Νοεμβρίου 2013

10.273 Σαηεντολόγοι. Μια άψογα τοποθετημένη κορδέλα. Μια τελετουργική σκηνή. Καλωσορίσατε στο πιο λαμπρό επίτευγμα στην κορυφή της Γέφυράς μας. «Αγαπητοί μου Σαηεντολόγοι, τώρα σας περιμένει ό,τι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη. Γιατί οι πύλες του Κτηρίου του Flag έχουν ανοίξει, κι εγώ σας καλώ επίσημα να διασχίσετε το κατώφλι προς έναν εντελώς καινούργιο κόσμο». – κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας

μάθετε περισσότερα

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ, ΟΧΑΙΟ25 Φεβρουαρίου 2012

Η Εκκλησία της Σαηεντολογιας της Ευρείας Περιοχής του Σινσινάτι γιόρτασε τα εγκαίνια της νέας διευρυμένης έδρας της το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Την τελετή των εγκαινίων παρακολούθησαν πάνω από χίλιοι Σαηεντολόγοι, καλεσμένοι και επίσημοι της πόλης, της πολιτείας και τους κράτους.

μάθετε περισσότερα

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ28 Ιανουαρίου 2012

Η Πρωτεύουσα της Καλιφόρνια γιόρτασε τα εγκαίνια της Νέας Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στο Σακραμέντο το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου. Την τελετή των εγκαινίων παρακολούθησαν πάνω από 2.500 Σαηεντολόγοι, καλεσμένοι και επίσημοι της πόλης, της πολιτείας και τους κράτους.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ21 Ιανουαρίου 2012

Στις 21 Ιανουαρίου 2012, η Εκκλησία της Σαηεντολογίας του Αμβούργου άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της στην πόλη αυτή σε μία τελετή εγκαινίων που παρακολούθησαν 1.500 Σαηεντολόγοι, προσκεκλημένοι και επίσημοι. Τα εγκαίνια σηματοδότησαν την κορύφωση της μεταμόρφωσης της επταόροφης Εκκλησίας σε μία Ιδανική Εκκλησία της Σαηεντολογίας (Ιδανικό Οργανισμό) για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες της αυξανόμενης θρησκευτικής κοινότητας των Σαηεντολόγων και της κοινωνίας γενικότερα στο Αμβούργο.

μάθετε περισσότερα

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΣΙΑΤΛ, ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ24 Ιουλίου 2010

On July 24, 2010, over sixteen hundred Scientologists and their guests packed the street in front of 300 West Harrison in Seattle for the opening of the new Church of Scientology of Washington, a milestone for the congregation formed 54 years ago.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΣΑΝΤΙΝΑ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ18 Ιουλίου 2010

Στις 18 Ιουλίου του 2010, πάνω από τέσσερις χιλιάδες Σαηεντολόγοι και προσκεκλημένοι μαζεύτηκαν στη Λεωφόρο Ρέιμοντ Σάουθ 35, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης της Πασαντίνα, για τα επίσημα εγκαίνια της νέας Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στην Πόλη των Ρόδων. Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, απευθύνθηκε στο πλήθος και έκανε τα εγκαίνια του ιστορικού κτηρίου των 5.400 τ.μ., χαρακτηρίζοντάς το ως «μια εντελώς νέα γενιά Οργανισμών της Σαηεντολογίας – που ένας άνθρωπος μόνο είχε προηγουμένως ονειρευτεί για ετούτη την πόλη».

μάθετε περισσότερα

Ο ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ, ΜΕΞΙΚΟ10 Ιουλίου 2010

Η Εθνική Εκκλησία της Σαηεντολογίας του Μεξικού άνοιξε στην Πόλη των Παλατιών, στις 10 Ιουλίου 2010. Παρακολουθήστε το βίντεο των εγκαινίων και διαβάστε για την πρώτη Ιδανική Εκκλησία της Σαηεντολογίας στη Λατινική Αμερική.

μάθετε περισσότερα

ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ24 Απριλίου 2010

Η πρώτη Εκκλησία της Σαηεντολογίας στον κόσμο, συστάθηκε το 1954 και εντάχθηκε στον κατάλογο των Ιδανικών Εκκλησιών της Σαηεντολογίας, στις 24 Απριλίου 2010. Έξι χιλιάδες ενορίτες, καλεσμένοι και αξιωματούχοι του Λος Άντζελες, ήταν παρόντες, καθώς ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, τέλεσε τα εγκαίνια της νέας Εκκλησίας.

μάθετε περισσότερα

Η ΠΟΛΥΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ26 Μαρτίου 2010

Παραδοσιακή αφρικανική μουσική σηματοδότησε την έναρξη ενός νέου Κέντρου για τη Βελτίωση της Ζωής της Σαηεντολογίας, στις 26 Μαρτίου 2010, όταν χίλιοι φοιτητές, κοινοτικοί και κυβερνητικοί ηγέτες, καλλιτέχνες και Σαηεντολόγοι της περιοχής μαζευτήκαν στη Στέισον Στριτ στο Γιοχάνεσμπουργκ για τα επίσημα εγκαίνια.

μάθετε περισσότερα

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, ΝΕΒΑΔΑ6 Φεβρουαρίου 2010

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, τέλεσε τα εγκαίνια της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας και Κέντρο Διασημοτήτων του Λας Βέγκας στις 6 Φεβρουαρίου 2010, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους Σαηεντολόγους και τους καλεσμένους στην καινούρια τους Εκκλησία.  Ο ίδιος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παρόντες στα εγκαίνια της Εκκλησίας του Λας Βέγκας για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στη δημιουργία της.

μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΜΠΕΚ

ΚΕΜΠΕΚ, ΚΑΝΑΔΑΣ30 Ιανουαρίου 2010

Χίλιοι πεντακόσιοι Σαηεντολόγοι και οι καλεσμένοι από όλο τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζεύτηκαν στην οδό Σαιντ Ζόζεφ 665, στην καρδιά του Νουβό Σαιντ-Ροχ, περιοχή της Κάτω Πόλη του Κεμπέκ, ώστε να παραστούν στα εγκαίνια της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας του Κεμπέκ / Eglise de Scientologie de Québec, στις 30 Ιανουαρίου, 2010.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΒΕΛΓΙO23 Ιανουαρίου 2010

Σχεδόν 1.000 Σαηεντολόγοι και οι προσκεκλημένοι τους από όλη την Ευρώπη παρακολούθησαν την τελετή εγκαινίων του παραρτήματος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας για την Ευρώπη, στις Βρυξέλλες, στις 23 Ιανουαρίου 2010. Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας Διεθνώς, της Μητρικής Εκκλησίας της θρησκείας της Σαηεντολογίας, χοροστάτησε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό κτήριο που βρίσκεται εκεί από τις αρχές του 20ού αιώνα, στη Λεωφόρο Βατερλό 100-103.

μάθετε περισσότερα

Η ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΣΤΗΝ «ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ»

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ31 Οκτωβρίου 2009

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, διεξήγαγε την τελετή εγκαινίων της νέας Ιδρυτικής Εκκλησίας της Σαηεντολογίας της Ουάσιγκτον, την 31η Οκτωβρίου του 2009, χαρακτηρίζοντας τη μέρα «ιστορική από κάθε άποψη».

μάθετε περισσότερα

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ

ΡΩΜΗ, ΙΤΑΛΙΑ24 Οκτωβρίου 2009

Στις 24 Οκτωβρίου 2009, η νέα Εκκλησία της Σαηεντολογίας της Ρώμης άνοιξε στο Κασαλότι ντι Μποτσέα, περιφέρεια της Αιώνιας Πόλης. Περισσότεροι από 6.000 Σαηεντολόγοι και οι προσκεκλημένοι τους, ήρθαν από όλη την Ιταλία και άλλα μέρη για να γιορτάσουν την τελετή εγκαινίων αυτής της υπέροχης νέας Εκκλησίας 6.500 τ.μ. που βρίσκεται σε ένα πάρκο 110 στρεμμάτων.

Η νέα Εκκλησία σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη εξάπλωση που έγινε μέχρι σήμερα για τη Σαηεντολογία, στα 30 χρόνια ιστορίας της στην Ιταλία, και θα εξυπηρετεί ενορίτες της Κεντρικής Ιταλίας και άλλων περιοχών της Μεσογείου.

μάθετε περισσότερα

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ

ΝΑΣΒΙΛ, ΤΕΝΕΣΙ25 Απριλίου 2009

Τα εγκαίνια της νέας Εκκλησίας της Σαηεντολογίας και Κέντρο Διασημοτήτων του Νάσβιλ στις 25 Απριλίου 2009, σε απόσταση ενός μόνο μιλίου από το «Δρόμο της Μουσικής», έλκυσε Σαηεντολόγους από όλη την περιοχή. Επίσης παρόντες ήταν πολυάριθμοι τοπικοί αξιωματούχοι, κάτοικοι και διασημότητες του Χόλυγουντ. Ανάμεσα σε αυτούς που απευθύνθηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος ήταν ο βραβευμένος με Γκράμι συνθέτης και εκτελεστής Μαρκ Ίσχαμ και οι ηθοποιοί Άννι Άρτσερ και Τζένα Έλφμαν.

μάθετε περισσότερα

Η ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ»

ΝΤΑΛΑΣ, ΤΕΞΑΣ11 Απριλίου 2009

Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας του Ντάλας, που βρίσκεται στο Ίρβινγκ, ανάμεσα στο Ντάλας και Φορτ Γουόρθ, άνοιξε τις πύλες της στις 11 Απριλίου 2009. Η παρουσία του κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς τόνισε τη σπουδαιότητα της ημέρας.

μάθετε περισσότερα

ΜΑΛΜΟ, ΣΟΥΗΔΙΑ4 Απριλίου 2009

Ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς άνοιξε τη νέα Ευρωπαϊκή Εκκλησία της Σαηεντολογίας στις 4 Απριλίου 2009, στη σουηδική παραθαλάσσια πόλη του Μάλμο.

Οι παρευρισκόμενοι κατέφτασαν από 32 χώρες, όπως Βρετανία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Ισραήλ, Ιράκ και Ουγκάντα. Συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν μια ιστορική μέρα: τα εγκαίνια της 6.500 τ.μ. Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, που αποκτήθηκε, σχεδιάστηκε, και άνοιξε σε λιγότερο από έξι μήνες.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΦΑΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ13 Ιανουαρίου 2007

Σαηεντολόγοι και προσκαλεσμένοι τους από 31 χώρες συγκεντρώθηκαν στις 13 Ιανουαρίου 2007 για να αποκαλύψουν τη νέα εκπληκτική Εκκλησία της Σαηεντολογίας στο Βερολίνο. Πρόκειται για ένα ορόσημο στην αρχιτεκτονική της πόλης και βρίσκεται στην περιοχή του Σαρλότενμπουργκ, στη συμβολή των οδών Ότο-Σουρ-Άλε και Κάουερ. Είναι ένα εξαόροφο κτήριο από ατσάλι και γυαλί και διαθέτει κέντρο ενημέρωσης του κοινού –στο οποίο χρησιμοποιούνται εκτεταμένα οπτικοακουστικά συστήματα– σχετικά με τα πιστεύω και τις πρακτικές της Σαηεντολογίας, τον ιδρυτή της, τον Λ. Ρον Χάμπαρντ και τα μη θρησκευτικά κοινωνικά προγράμματα της Εκκλησίας για την καταπολέμιση της χρήσης ναρκωτικών, της αμάθειας, της εγκληματικότητας και των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

μάθετε περισσότερα

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ22 Οκτωβρίου 2006

Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, που βρίσκεται στην Κουήν Βικτόρια Στριτ, στο πολιτιστικό κέντρο του Λονδίνου, προσέλκυσε πάνω από 3.000 Σαηεντολόγων, κατοίκους του Λονδίνου και προσωπικότητες από κάθε ήπειρο, στα εγκαίνιά της, τον Οκτώβριο του 2006. Στην τελετή εγκαινίων της νέας Εκκλησίας, η παρουσία του κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Προέδρου του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικού ηγέτη της θρησκείας της Σαηεντολογίας, ήταν ενδεικτική της σπουδαιότητας της εκδήλωσης.

Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι οι οποίοι συμμετείχαν στα εγκαίνια, ο καθένας εκ των οποίων είχε συνεργαστεί με Σαηεντολόγους σε πολιτικές ή ανθρωπιστικές δραστηριότητες, περιλάμβαναν τον Διοικητή της Αστυνομίας του Λονδίνου, Κέβιν Χάρλεϊ, τον αξιότιμο Αντιδήμαρχο, Ίαν Λοντέρ και τον αξιότιμο Ιφτιχάρ Αγιάζ, μόνιμο ειρηνευτικό απεσταλμένο και εκπρόσωπο της Επιτροπής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

μάθετε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Η ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ»

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ26 Σεπτεμβρίου 2004

Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας της Νέας Υόρκης, ακριβώς δίπλα στην Τάιμς Σκουέαρ, ήταν ένα δώρο από τη Διεθνή Ένωση Σαηεντολόγων για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, σε αναγνώριση του θάρρους και του πνεύματος που επέδειξαν κατά την τραγωδία του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου το 2001.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

ΜΑΔΡΙΤΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ18 Σεπτεμβρίου 2004

Τον Σεπτέμβριο του 2004, η Εθνική Εκκλησία της Σαηεντολογίας άνοιξε στην καρδιά της Μαδρίτης, με 6.000 παρευρισκόμενους να γιορτάζουν τη νέα Εκκλησία. Ενώ κάποτε ήταν έδρα θρησκευτικής καταπίεσης, τώρα η Ισπανία καλωσορίζει τη Σαηεντολογία στη χώρα, με αξιωματούχους από το χώρο της θρησκείας, της δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όλοι τους ανακήρυξαν τη Σαηεντολογία ως την ελπίδα της χώρα τους.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ» (ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ)

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ29 Νοεμβρίου 2003

Στις 29 Νοεμβρίου 2003, ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, άνοιξε επίσημα τις πόρτες της νέας Εκκλησίας της Σαηεντολογίας του Σαν Φρανσίσκο. Απευθυνόμενος σε 2.500 Σαηεντολόγους και προσκεκλημένους, ο κ. Μισκάβιτς εγκαινίασε το ανακαινισμένο πλέον παλαιό κτήριο της Τρανσαμέρικα, στην καρδιά του Σαν Φρανσίσκο, σε μια νέα εποχή πνευματικής δραστηριότητας.

μάθετε περισσότερα

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ1 Νοεμβρίου 2003

Αφιερώνοντας την πρώτη Ιδανική Εκκλησία της Σαηεντολογίας στην αφρικανική ήπειρο, ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας της Σαηεντολογίας, απευθύνθηκε στους Nοτιοαφρικανούς Σαηεντολόγους και στους επίτιμους προσκεκλημένους στα εγκαίνια της νέας Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στο Γιοχάνεσμπουργκ, στις 1 Νοεμβρίου 2003.

μάθετε περισσότερα