ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟ 2016 – ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ

31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Χιλιάδες άτομα γιορτάζουν για τα εντυπωσιακά επιτεύγματα των προηγούμενων δώδεκα μηνών σ’ ένα εορταστικό πρωτοχρονιάτικο γκαλά στο θρυλικό Αμφιθέατρο Σράιν στο Λος Άντζελες, έχοντας κατά νου ότι το 2015 αποτέλεσε περίοδο ιστορικής εξάπλωσης της θρησκείας μας.

Καθώς η προηγούμενη χρονιά φτάνει στο τέλος της και μια καινούργια ξεκινά, αυτή είναι η στιγμή για να γιορτάσουμε τις επιτυχίες και για να κοιτάξουμε στο μέλλον, προς τις δυνατότητες της επόμενης χρονιάς. Έτσι κι έγινε, καθώς οι Σαηεντολόγοι συγκεντρώθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό για να εκφράσουν ζωηρά την εκτίμησή τους για μια χρονιά θριαμβευτικών επιτευγμάτων και για να αναγνωρίσουν την εξάπλωση-ρεκόρ και την παγκόσμια ανθρωπιστική επιτυχία.

Οι ενορίτες και οι καλεσμένοι τους γέμισαν το Αμφιθέατρο Σράιν στο Λος Άντζελες για να αποδώσουν φόρο τιμής στην εξάπλωση του 2015, που δεν είχε προηγούμενο, και στην ορμή που έθεσε τη βάση για το 2016 και για το μέλλον.

«Φτάσαμε στο τέλος ενός μυθικού έτους. Ενός έτους, που όχι μόνο μπορεί να συγκριθεί με μία χιλιετία θριάμβου, που όχι μόνο αποτέλεσε μια χρονιά που ξεπερνά όλες τις προηγούμενες, αλλά που μας θυμίζει ότι ο χρόνος μπορεί πολύ εύκολα να συμπιεστεί, ειδικά όταν εργάζεστε με αστραπιαία ταχύτητα».
– Κος Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας
 

Ο Κος Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας, συνέχισε σε ενθουσιώδες κλίμα, απευθυνόμενος στους καλεσμένους για την ετήσια Πρωτοχρονιάτικη γιορτή.

«Φτάσαμε στο τέλος ενός μυθικού έτους», άρχισε να λέει ο Κος Μισκάβιτς. «Ενός έτους, που όχι μόνο μπορεί να συγκριθεί με μία χιλιετία θριάμβου, που όχι μόνο αποτέλεσε μια χρονιά που ξεπερνά όλες τις προηγούμενες, αλλά που μας θυμίζει ότι ο χρόνος μπορεί πολύ εύκολα να συμπιεστεί, ειδικά όταν εργάζεστε με αστραπιαία ταχύτητα».

Ο Κος Μισκάβιτς συνέχισε με μια ενθουσιώδη επισκόπηση του επικού 2015, μιας χρονιάς που στέφθηκε από την ιστορική ανακοίνωση ενός νέου Χρυσού Αιώνα για τα υψηλότερα επίπεδα πνευματικής επίγνωσης στη Σαηεντολογία, τα ΟΤ επίπεδα (επίπεδα του Λειτουργικού Θήταν). Ως αποτέλεσμα αυτού, οι πρωτότυπες κινηματογραφημένες διαλέξεις του Ιδρυτή Λ. Ρον Χάμπαρντ πάνω στα Ανώτερα Μαθήματα αποκαταστάθηκαν πλήρως και τα ανώτερα υλικά που εκτείνονται στα υψηλότερα επίπεδα της Γέφυρας της Σαηεντολογίας προς την Πλήρη Ελευθερία είναι πλέον διαθέσιμα σε 17 γλώσσες. Μετά την καινούργια αυτή κυκλοφορία οι Σαηεντολόγοι προοδεύουν σε κάθε διαδοχικό βήμα της πορείας τους πέντε φορές πιο γρήγορα απ’ όσο στο παρελθόν, βαδίζοντας ταχύτατα προς την κορυφή της Γέφυρας της Σαηεντολογίας.

Επιπρόσθετα, εγκαινιάστηκε ένας απίστευτος αριθμός νέων εγκαταστάσεων για πρώτη φορά το 2015, με πάνω από 40 να εγκαινιάζονται κατά τους τελευταίους 12 μήνες μόνο, αντιπροσωπεύοντας κάθε επίπεδο Ιδανικού Οργανισμού της Σαηεντολογίας και κάθε επίπεδο ανθρωπιστικών προγραμμάτων που επιχορηγούνται από την Εκκλησία.

Η επική εποχή της εξάπλωσης περιελάμβανε:

Τα εξαιρετικά επιτεύγματα της χρονιάς συμπεριλάμβαναν το καταιγιστικό κύμα των εγκαινίων των κέντρων Νάρκωνον για την απεξάρτηση από τα φάρμακα/ναρκωτικά, εγκαίνια που έγιναν εφικτά χάρη στη γενναιόδωρη οικονομική συνεισφορά μελών της Διεθνούς Ένωσης Σαηεντολόγων:

Μετά απ’ αυτό ο Κος Μισκάβιτς έδειξε στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση για το Νέο Έτος μια σειρά στιγμιοτύπων από τα θαύματα που έχουν γεννηθεί από την εφαρμογή της τεχνολογίας που ανέπτυξε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ, παραθέτοντας συναρπαστικές στιγμές που σηματοδότησαν την προσωπική, συλλογική και κοινωνική πρόοδο.

  • Σύνδεσμος για Καλύτερη Ζωή και Εκπαίδευση (ABLE) – Πρόκειται για τα μη θρησκευτικά φιλανθρωπικά προγράμματα που χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπιση βασικών καταστροφικών παραγόντων της κοινωνίας, όπως η χρήση φαρμάκων/ναρκωτικών, ο αναλφαβητισμός και η εγκληματικότητα. Στο Ντένβερ του Κολοράντο Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και οι 21 κανόνες του για να ζει κανείς μια ηθική ζωή ευθύνεται για το μηδενικό ποσοστό υποτροπής των αποφοίτων του προγράμματός του. Το πολύ υψηλό ποσοστό αναλφαβητισμού στη Δημοκρατία της Τσεχίας ανατράπηκε πλήρως από την αναγνωρισμένη Τεχνολογία Μελέτης που ανέπτυξε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ. Και το Νάρκωνον του Σανκόουστ, που απέχει λίγα λεπτά από το κέντρο του Κληαργουότερ στη Φλόριντα, έγινε μέλος στο δίκτυο των κέντρων που εξαπλώνονται και προσφέρουν ελπίδα στα άτομα που είναι εθισμένα στα φάρμακα/ναρκωτικά.

  • Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Σαηεντολογικών Επιχειρήσεων (WISE) – Οι επιτυχίες των μελών του αντικατοπτρίζουν άψογα τις βασικές διαχειριστικές αρχές που διατύπωσε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ και τη σταθερή ικανότητα των αρχών αυτών να επιφέρουν τη μέγιστη επιτυχία σε κάθε τομέα ανθρώπινης προσπάθειας. Οι επιτυχίες αυτές περιλαμβάνουν τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές του μουσικού οργάνου μπάντζο και την άνοδο της εταιρείας αυτής από τις ρίζες της στον Νότο της Αμερικής ως την παγκόσμια σκηνή. Τη χρονιά αυτή σηματοδότησε επίσης μια πρωτοπορία που αποτέλεσε επανάσταση στη λήψη εικόνας στον κινηματογράφο με ειδικά καινοτόμα συστήματα ελέγχου κίνησης της κάμερας, που μάλιστα βρίσκουν εφαρμογή πέρα από τον κινηματογράφο σε αθλητικές εκπομπές και σε διεθνείς εκδηλώσεις. Ενώ, παράλληλα, μια Ιαπωνική εταιρεία συμβούλευσης επιχειρήσεων εφάρμοσε την τεχνολογία για να βοηθήσει 650 νέες επιχειρήσεις να επιτύχουν σε μια αγορά όπου οι πρωτοεμφανιζόμενες επιχειρήσεις συνήθως αποτυγχάνουν.

  • Διεθνής Εκκλησιαστικός Σύλλογος Λειτουργών Χάμπαρντ (IHELP) και Μίσιον της Σαηεντολογίας Διεθνώς (SMI) – Ως τεκμήριο της ίδιας της τεχνολογίας της ζωής, τρεις επιτυχίες του 2015 έδωσαν μια επιβλητική εικόνα του διευρυμένου πλαισίου της Σαηεντολογίας για τη βελτίωση των ανθρώπων από κάθε κοινωνικό στρώμα. Οι επιτυχίες αυτές περιλαμβάνουν την παράδοση του Ραντάουν Αποκάθαρσης σε δώδεκα πόλεις με σκοπό την αντιστροφή των καταστροφικών συνεπειών της ακτινοβολίας και της μόλυνσης στις στέπες της Σιβηρίας, την αντιμετώπιση της κοινωνικής παρακμής στους δρόμους της πόλης της Γουατεμάλα και τα εγκαίνια της πρώτης Ιδανικής Μίσιον της Σαηεντολογίας στη Βαλένθια της Ισπανίας, που ανοίγει έναν δρόμο ελευθερίας για τους κατοίκους αυτής της πόλης.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης για τον εορτασμό του Νέου Έτους βραβεύθηκε επίσης ένας αριθμός ρεκόρ Εθελοντών Μελών του Προσωπικού του Πεδίου που βρέθηκαν σε Κατάσταση Ισχύος. Προέρχονται από 32 διαφορετικές χώρες και καθένας από αυτούς υπήρξε υπεύθυνος στη χώρα του για την άνοδο πάνω από 100 βημάτων στη Γέφυρα της Σαηεντολογίας των ατόμων που βοήθησαν.

Το ενθουσιώδες κοινό είδε τον εορτασμό του Νέου Έτους να φτάνει στο αποκορύφωμά του, όταν ο Κος Μισκάβιτς παρουσίασε τον μεγαλύτερο Ιδανικό Οργανισμό διεθνώς που εγκαινιάστηκε μεγαλειωδώς στις 31 Οκτωβρίου στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Ο νέος Ιδανικός Οργανισμός, με εμβαδόν 9.000 τετραγωνικά μέτρα σε ένα οικόπεδο που καλύπτει 6 στρέμματα, φαντάζει από μακριά και επιστεγάζει μια χρονιά για την Εκκλησία της Σαηεντολογίας που χαρακτηρίστηκε από θεαματική ανάπτυξη και έθεσε τη βάση για άλλη μια θαυμαστή εκπληκτική χρονιά επιτευγμάτων.