ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΕΡΕΥΝΕΣ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΩΝ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΩΝ
Επισκόπηση του μαθήματος

Πολλοί άνθρωποι ζουν με τη ζωή τους αφημένη στη μοίρα αναζητώντας ιδέες για να εξηγήσουν γιατί τα έργα τους βελτιώνονται ή καταρρέουν, γιατί είναι επιτυχείς ή γιατί δεν είναι. Οι εικασίες και τα «προαισθήματα» δεν είναι πολύ αξιόπιστα. Και χωρίς τη γνώση του πώς να ερευνήσει πραγματικά τις καταστάσεις, καλές ή κακές, και να πάρει τα αληθινά δεδομένα, ένα άτομο είναι ακαθοδήγητο μέσα σε μια θάλασσα από άχρηστη γνώση.

Η ακριβής έρευνα, στην πραγματικότητα, είναι ένα σπάνιο αγαθό. Η τάση του ανθρώπου σε θέματα που δεν καταλαβαίνει είναι να δεχθεί την πρώτη προσφερόμενη εξήγηση, ανεξάρτητα αν είναι λανθασμένη ή όχι. Έτσι η τεχνολογία της έρευνας δεν είχε όντως ασκηθεί ή βελτιωθεί. Ωστόσο, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ έκανε μια σημαντική ανακάλυψη στο θέμα της λογικής και της συλλογιστικής που οδήγησε στην ανάπτυξή του πρώτου πραγματικά αποτελεσματικού τρόπου για να αναζητήσει κάποιος και να βρει με συνέπεια τις πραγματικές αιτίες για τα πράγματα.

Αν γνωρίζει κάποιος πώς να διερευνήσει, έχει τη δυνατότητα να βρει την πορεία του μέσα από τυχαία γεγονότα και απόψεις, και να αναδείξει τους πραγματικούς λόγους πίσω από την επιτυχία ή την αποτυχία, σε κάθε πτυχή της ζωής. Μαθαίνοντας πραγματικά γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι, είναι λοιπόν σε θέση να διορθώσει και να βελτιώσει μια κατάσταση – κάθε κατάσταση. Αυτή είναι μια πολύτιμη τεχνολογία για τους ανθρώπους σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.