ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ
Επισκόπηση του μαθήματος

Τι κάνει τους ανθρώπους να αποσύρονται από τη συμμετοχή στη ζωή; Ένα ανέμελο παιδί μεγαλώνει και γίνεται συμμαζεμένο και επιφυλακτικό σαν έφηβος. Μια επιτυχημένη γυναίκα καριέρας, που αφήνει τη μία προσωπική σχέση μετά την άλλη πάσχει από έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ένας συνταξιούχος αναπολεί τη ζωή του μετανοιωμένος για τις επιλογές που έκανε.

Υπάρχει ένας λόγος για αυτά τα τόσο συνηθισμένα σενάρια. Δεν «συμβαίνουν απλά», ούτε είναι από τη μοίρα. Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ συγκέντρωσε τα αποτελέσματα μιας πολύ εκτεταμένης έρευνας που ξεκάθαρα απευθύνεται και αντιμετωπίζει την αιτία για την απόσυρση από τους άλλους και την απώλεια της ακεραιότητας.

Και ανέπτυξε έναν ακριβή τρόπο για να βοηθήσει τα άτομα να ανακτήσουν το αίσθημα της ειλικρίνειας και της αυτο-εκτίμησης. Τα όνειρα που έγιναν ερείπια και η μετάνοια για το παρελθόν δεν πρέπει να συνεχίσουν να αποτραβούν τους ανθρώπους από το να ζουν στο παρόν.

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος μηχανισμός που κάνει τα άτομα να απομακρύνονται από σχέσεις, οικογένειες, ομάδες ακόμα και από τα όνειρά τους.

Και τέτοιες καταστάσεις μπορεί να διορθωθούν. Σε αυτό το βιβλιαράκι και το αντίστοιχο μάθημα, θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να επανακτήσουν την ακεραιότητά τους και την όρεξή τους για ζωή. Πρόκειται για μια νέα θεώρηση για ένα παλιό πρόβλημα, και αυτό που σημαίνει είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να κάθεστε στο περιθώριο και να παρατηρείτε αβοήθητος την αγωνία των άλλων. Αντ’ αυτού, θα έχετε στα χέρια σας τα εργαλεία που επιλύουν πλήρως μια τέτοια δυστυχία.