ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΙΔΙΑ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Επισκόπηση του μαθήματος

Το πώς να μεγαλώσεις ένα ευτυχισμένο, υγιές παιδί είναι κάτι που οι περισσότεροι γονείς δε διδάσκονται. Στην πραγματικότητα, πολλοί κάνουν λάθη σε όλη τη πορεία, αν και έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Συνεπώς, είναι πάρα πολύ συχνό να συναντήσει κανείς μια δυσάρεστη κατάσταση στις οικογένειες, με συνεχή τριβή μεταξύ γονέων και παιδιών.

Δεν είναι φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αποφευχθεί εντελώς. Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε πολές μεθόδους για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό ενός παιδιού - και των γονιών του. Σε αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλίο, θα διαβάσετε για μερικές από αυτές τις μεθόδους και θα ανακαλύψετε πώς να μεγαλώσετε ένα παιδί χωρίς να δαμάσετε τον ενθουσιασμό του, πώς να έχετε ένα παιδί που να είναι πρόθυμο να συμβάλει στην οικογένεια, και πώς να βοηθήσετε ένα παιδί να ξεπεράσει γρήγορα τις καθημερινές αναστατώσεις και δοκιμασίες της ζωής.

Η ανατροφή των παιδιών θα έπρεπε να είναι κάτι ευχάριστο. Και μπορεί να είναι. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια από τις πιο ανταποδοτικές ανθρώπινες εμπειρίες. Η εφαρμογή των αρχών της Σαηεντολογίας για παιδιά μπορεί να εξασφαλίσει ότι είναι χαρούμενα, στοργικά και παραγωγικά, και ότι θα γίνουν άξια μέλη της κοινωνίας στην οποία ζούμε.