ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ
Επισκόπηση του μαθήματος

Γιατί μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν συχνότερα από άλλους; Γιατί ορισμένοι είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα; Και υπάρχει λόγος που κάποιοι ζουν τη ζωή τους σε μια συναισθηματική τραμπάλα, να είναι καλά τη μια μέρα και άσχημα την επόμενη;

Υπάρχει μια εξήγηση, και δεν έχει καμία σχέση με τους θεούς, τη μοίρα ή τη θέση των πλανητών. Στην πραγματικότητα, ο πραγματικός λόγος πίσω από τα φαινόμενα αυτά, και την επίλυσή τους, εξηγείται στη Σαηεντολογία.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ήταν σε θέση να δει μέσα από την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και να ανακαλύψει τις βασικές αιτίες που εξηγούν το φαινόμενο της καταπίεσης στους ανθρώπους, γιατί η καταπίεση από τους άλλους είναι που προκαλεί αυτά τα φαινομενικά τυχαία γεγονότα.

Στα κείμενά του σε αυτό το βιβλιαράκι και το αντίστοιχο μάθημα, θα μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τους ανθρώπους που επιθυμούν το κακό σας και εκείνους που θα έπρεπε να είναι φίλοι σας. Θα ανακαλύψετε γιατί μερικοί άνθρωποι δεν τα πάνε καλά στη ζωή τους και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε να ανακτήσουν την ευεξία τους. Θα μάθετε για τους μηχανισμούς πίσω από αυτήν την καταστροφική αλλά τόσο συνηθισμένη κατάσταση και τους τρόπους για την καταπολέμησή τους. Είναι δεδομένα που θα μπορούσαν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή σας απτά και άμεσα, όπως ακριβώς έχουν αλλάξει και τη ζωή άλλων.