ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ
Επισκόπηση του μαθήματος

Οι άνθρωποι στη διαδικασία της ζωής μερικές φορές πληγώνονται. Το ανθρώπινο σώμα υπόκειται σε ασθένειες, τραυματισμούς και διάφορες ατυχίες ακούσιου ή ηθελημένου χαρακτήρα.

Στη μακραίωνη ιστορία τους, οι θρησκείες προσπάθησαν να ανακουφίσουν τη σωματική οδύνη του ανθρώπου. Οι μέθοδοι έχουν κυμανθεί από την προσευχή μέχρι την τοποθέτηση των χεριών, και πολλές προλήψεις γεννήθηκαν για να εξηγήσουν την περιστασιακή τους αποτελεσματικότητα. Υπήρξε, ωστόσο, μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση, άσχετα με τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε, ότι το πνεύμα μπορεί να έχει μια επίδραση στον οργανισμό.

Σήμερα, η ιατρική θεραπεύει το σώμα, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό. Αλλά αγνοεί σχεδόν ολοκληρωτικά τη σχέση του πνευματικού όντος με το σώμα του και την επίδραση που έχει το πνευματικό ον στο σώμα.

Το γεγονός είναι, μετά από την όποια απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, το ίδιο το άτομο έχει μια τεράστια ικανότητα να επηρεάζει το σώμα του και την ευεξία του ή την έλλειψή της.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε πολυάριθμες εφαρμογές των ανακαλύψεών του για την ψυχική και πνευματική πλευρά των σωματικών δυσκολιών ενός ατόμου. Και καθώς αναπτύχθηκαν όλο και περισσότερες τεχνικές, ένα νέο τμήμα της τεχνολογίας άρχισε να χρησιμοποιείται, που ονομάζεται «βοηθήματα».

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστούν τα βοηθήματα είναι σχεδόν απεριόριστοι. Πάντα βοηθούν και συχνά έχουν θαυμαστά αποτελέσματα. Δεκάδες βοηθήματα υπάρχουν σήμερα για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων, και αρκετά από τα πιο βασικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα περιλαμβάνονται σε αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι.