Επισκόπηση Μαθήματος: Πώς Επιλύονται οι Διαμάχες
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΠΩΣ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΠΩΣ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
Επισκόπηση του μαθήματος

Φαίνεται πως οι άνθρωποι συχνά έχουν πρόβλημα να τα πάνε καλά μεταξύ τους. Οικογένειες μαλώνουν, γείτονες τσακώνονται, και χώρες εξαπολύουν πυρά η μία στην άλλη. Έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα;

Ανθρωπολόγοι, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι και άλλοι λένε πως ναι.

Έχοντας παρατηρήσει τη μακρά ιστορία της ερειστικής συμπεριφοράς του Ανθρώπου, υποστηρίζουν ότι ο Άνθρωπος έχει ζωώδη ένστικτα, ή ότι είναι αντικοινωνικός και βίαιος από τη φύση του.

Στην πραγματικότητα, ο Άνθρωπος είναι αρκετά ειρηνικός. Αλλά μπορεί να οδηγηθεί, ατομικά και συλλογικά, στο μίσος και τη βία.

Ερευνώντας τα αίτια της βίας, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ αποκάλυψε την ύπαρξη ενός θεμελιώδους και φυσικού νόμου των ανθρώπινων σχέσεων, γεγονός που εξηγεί γιατί οι συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων είναι τόσο συχνά δύσκολο να διορθωθούν. Και έδωσε ένα εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο που επιτρέπει σε κάποιον να επιλύσει οποιαδήποτε σύγκρουση, είτε ανάμεσα σε γείτονες, συναδέλφους ή ακόμα και χώρες.

Σε αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι, θα ανακαλύψετε πώς να βοηθήσετε τους άλλους να επιλύσουν τις διαφορές τους και να αποκαταστήσουν ειρηνικές σχέσεις. Η ειρήνη και η αρμονία μεταξύ των ανθρώπων μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από απλά ένα όνειρο. Η ευρεία εφαρμογή του νόμου αυτού, θα το κάνει αυτό πραγματικότητα.