ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Επισκόπηση του μαθήματος

Κατακόρυφη πτώση της παραγωγικότητας, μαζικές απολύσεις, δηλητηριασμένες σχέσεις μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, ανικανότητα των εκτελεστικών και ανέντιμες επαγγελματικές συμφωνίες μαστίζουν το χώρο της εργασίας. Είναι μικρή έκπληξη το γεγονός ότι η πράξη της εργασίας αποτελεί πηγή στρες και άγχους για εκατομμύρια ανθρώπους.

Πώς να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα στην εργασία και την παραγωγικότητα, πώς να χειριστείτε την αναστάτωση και την σύγχυση στον χώρο εργασίας και πώς να ξεπεράσετε την εξάντληση, όλα αυτά είναι ζητήματα που αποτελούν πηγή ανησυχίας τόσο για τον εργάτη όσο και για το διαχειριστή. Η επίλυσή τους θα επέφερε όχι μόνο μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλίο περιέχει ένα μέρος από το ευρύ φάσμα των αρχών και των τεχνικών που ανέπτυξε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ για εφαρμογή στο χώρο εργασίας. Η εργασία όχι μόνο μπορεί να δίνει ανταμοιβή και ικανοποίηση, αλλά ως η κυριότερη δραστηριότητα του μεγαλύτερου μέρους της ζωής μας, θα 'πρεπε να το κάνει αυτό. Η αξιοποίηση αυτών των πληροφοριών θα σας βοηθήσει να πετύχετε ακριβώς αυτό.