ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ
Επισκόπηση του μαθήματος

Πώς μπορεί κάποιος να καταφέρει διάφορα πράγματα; Πώς μπορεί κάποιος να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα ή να ολοκληρώσει ένα σχέδιο; Πολλοί από εμάς φαίνεται να έχουμε απραγματοποίητους στόχους ή ανολοκλήρωτα σχέδια και πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε καθήκοντα που μοιάζουν ανυπέρβλητα ή αδύνατο να επιτευχθούν. Αυτό ισχύει όχι μόνο για ατόμα, αλλά και για επιχειρήσεις ακόμη και χώρες. Η ιστορία είναι γεμάτη με αποτυχημένα σχέδια.

Εξετάζοντας το θέμα της οργάνωσης, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε ένα τεράστιο σώμα τεχνολογίας για να εξασφαλιστεί η επιτυχία οποιασδήποτε ομάδας. Με αυτό τον τρόπο, έδωσε επίσης μια λύση για τον πιο συνηθισμένο λόγο αποτυχίας: την αδυναμία να εκτελεστούν τα σχέδια.

Σε αυτό το βιβλίο και στο αντίστοιχο μάθημα, θα ανακαλύψετε πώς να επιτύχετε κυριολεκτικά κάθε στόχο, μικρό ή μεγάλο. Τα σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν, αλλά ορισμένα ζωτικής σημασίας βήματα, πρέπει να γίνουν, το ένα μετά το άλλο. Θα μάθετε ποια είναι αυτά τα βήματα και πώς να τα εφαρμόσετε σε οτιδήποτε – μια προσωπική φιλοδοξία, μια οικογένεια, μια ομάδα, μια επιχείρηση και πολλά άλλα. Θα μάθετε ότι τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.