ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επισκόπηση του μαθήματος

Ο Λ. Ρον Χάµπαρντ έγραψε: «Ένας άνθρωπος είναι ζωντανός στο βαθμό που μπορεί να επικοινωνεί. Και η επικοινωνία είναι μια πτυχή της ζωής που εξερεύνησε πράγματι πολύ βαθιά, γράφοντας εντέλει εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις γι’ αυτό το ζωτικό θέμα. Η δεξιότητα στην επικοινωνία είναι ζωτική σε όλους τους τομείς των ανθρωπίνων σχέσεων. Στην πραγματικότητα, όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, σε οποιοδήποτε επίπεδο, η επικοινωνία είναι η μόνη δραστηριότητα που όλοι οι άνθρωποι μοιράζονται.

Τα οφέλη της αποτελεσματικής επικοινωνίας είναι πάρα πολλά για να απαριθμηθούν, λόγω του ότι βελτιώνουν όλες τις πλευρές της ζωής, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ικανότητα για επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε προσπάθειας.

Σ’ αυτό το βιβλιαράκι θα μάθετε σε τι συνίσταται η καλή επικοινωνία και πώς ν’ αναγνωρίζετε την κακή, ποια είναι τα συστατικά μέρη της επικοινωνίας και πώς να τα χρησιμοποιείτε, καθώς και γιατί η περισσότερη επικοινωνία, όχι η λιγότερη, επιφέρει μεγαλύτερη ελευθερία.

Αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι περιλαμβάνουν πολλές ασκήσεις που ανέπτυξε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ για να βελτιώσει κανείς το επίπεδο επικοινωνίας του, οι οποίες έχουν μεγάλη πρακτική εφαρμογή στη ζωή. Η πλήρης κατανόηση αυτών των δεδομένων θα σας εφοδιάσει με τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για πάντα.