Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑ ΣHΜΕΡΑ

Η ΤΑΧΎΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΌΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΏΝΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΆΣΤΗΚΕ Ο ΝΈΟΣ ΙΔΑΝΙΚΌΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΌ ΕΛΒΕΤΙΚΌ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΊΑ, ΕΛΒΕΤΊΑ25 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2015

Η Ελβετία είναι μια χώρα που είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια για την εκπληκτική δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της, από ρολόγια μέχρι μαχαίρια τσέπης, αλλά για και για τις λιχουδιές της κουζίνας της που είναι αξιοζήλευτες σε όλο τον κόσμο.

Και μαζί με αυτή την ασυμβίβαστη έμφαση στην ποιότητα, κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής ιστορίας αυτής της Ευρωπαϊκής χώρας, άνοιξε το Σάββατο τις πόρτες του στο κοινό ο πρώτος Ιδανικός Οργανισμός της Σαηεντολογίας, με μια ιστορική τελετή την οποία παρακολούθησαν διάφοροι αξιωματούχοι στη γραφική Ελβετική πόλη της Βασιλείας.

μάθετε περισσότερα

ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΌ ΓΕΝΕΘΛΊΩΝ ΤΟΥ Λ. ΡΟΝ ΧΆΜΠΑΡΝΤ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΌ ΦΩΣ ΠΈΦΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΉ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΉ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑΣ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΌΤΕΡ, ΦΛΌΡΙΝΤΑ16 ΜΑΡΤΊΟΥ 2015

Ως απόδειξη για τη θριαμβευτική και αιώνια τεχνολογική υπεροχή του Λ. Ρον Χάμπαρντ, η επέτειος της γέννησής του (13 Μαρτίου) σηματοδοτήθηκε από μια θορυβώδη εθιμοτυπική τελετή την οποία παρακολούθησαν πλήθος ανθρώπων, σε μια κατάμεστη αίθουσα, και στην οποία προέδρευσε ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας και εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας.

μάθετε περισσότερα

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑ ΥΠΟΔΈΧΕΤΑΙ ΤΟ 2015 ΜΕ ΈΝΑΝ ΕΟΡΤΑΣΜΌ-ΕΠΙΣΤΈΓΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ ΜΙΑΣ ΝΈΑΣ ΧΡΥΣΉΣ ΕΠΟΧΉΣ

ΛΟΣ ΆΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ1Η ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2015

Η εκδήλωση στην Αίθουσα Shrine στο Λος Άντζελες επιστεγάζει τους 12 πρώτους μήνες από την άνευ προηγουμένου εξάπλωση της Εκκλησίας μετά την κυκλοφορία της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ

μάθετε περισσότερα

Η ΝΈΑ ΙΔΑΝΙΚΉ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΉ ΈΔΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΆΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΦΆΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΆΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ

ΚΟΠΕΓΧΆΓΗ, ΔΑΝΊΑ25 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2014

Εάν τύχαινε να βρίσκεστε στην Κοπεγχάγη της Δανίας το απόγευμα της 25ης Οκτωβρίου, θα μπορούσατε να δείτε να ξετυλίγεται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας το μέλλον της Σαηεντολογίας στην Ευρώπη.

μάθετε περισσότερα

30 ΧΡΌΝΙΑ IAS: ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΒΕΛΤΊΩΣΗΣ

ΉΣΤ ΓΚΡΊΝΣΤΕΝΤ, ΗΝΩΜΈΝΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ17 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2014

Όλα ξεκίνησαν το 1984, μια χρονιά όπου η Σαηεντολογία ήταν παρούσα μόνο σε 39 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Τριάντα χρόνια αργότερα, τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Σαηεντολόγων (IAS), προέρχονται από 130 χώρες – από τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αυστραλία, ενδυναμώνοντας το ανάστημα της Εκκλησίας ως τη μόνη παγκόσμια θρησκεία η οποία εμφανίστηκε τον 20ο αιώνα και ευημερεί επίσης μέσα στον 21ο αιώνα.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΆΖΕΙ ΈΝΑ ΚΤΊΡΙΟ ΟΡΌΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΤΗΣ ΈΔΡΑ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΌΤΕΡ, ΦΛΌΡΙΝΤΑ29 ΙΟΥΝΊΟΥ 2014

Περισσότεροι από 4.000 Σαηεντολόγοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Κληαργουότερ στη Φλόριντα, την Κυριακή 29 Ιουνίου, για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του Κτιρίου Κόουτσμαν. Το ιστορικό κτίριο έχει ανακαινιστεί και αποτελεί το κέντρο θρησκευτικής εκπαίδευσης και συμβούλευσης για τα περισσότερα από 2.000 μέλη που συγκροτούν τον εκκλησιαστικό κλήρο της Βάσης Ξηράς στο Flag, την πνευματική έδρα της Σαηεντολογίας διεθνώς.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΠΛΟΊΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑΣ FREEWINDS ΓΙΟΡΤΆΖΕΙ 25 ΧΡΌΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ

ΝΗΣΙΆ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΉΣ21 ΙΟΥΝΊΟΥ 2014

Το βράδυ του Σαββάτου της 14ης Ιουνίου έλαμψαν πυροτεχνήματα πάνω από τον Κόλπο Σαιντ Κιτς, καθώς το Μηχανοκίνητο Πλοίο της Σαηεντολογίας Freewinds ξεκίνησε την Κρουαζιέρα για την 25η Επέτειο Λειτουργίας του.

μάθετε περισσότερα

ΝΈΟΣ ΙΔΑΝΙΚΌΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΟΥ ΧΆΡΜΠΟΡ ΣΊΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ

ΣΊΔΝΕΪ, ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ3 ΜΑΐΟΥ 2014

Στις 3 Μαΐου, περισσότεροι από 2.500 Σαηεντολόγοι από όλη την Αυστραλία παραβρέθηκαν στη Λεωφόρο Κάστλριγκ για να παρακολουθήσουν τα εγκαίνια του νέου Ιδανικού Οργανισμού της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στο Χάρμπορ Σίτι (Ιδανικός Oργανισμός).

μάθετε περισσότερα

ΈΝΑ ΌΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΡΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ: Η ΙΔΑΝΙΚΉ ΓΈΦΥΡΑ ΠΑΣΊΦΙΚΑ

ΛΟΣ ΆΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ8 ΜΑΡΤΊΟΥ 2014

Τρεις εναρκτήριες κορδέλες έπεσαν από κοινού. Μία για τα εγκαίνια του Ιδανικού Αμερικάνικου Οργανισμού Σαιντ Χιλ. Άλλη μία για τον Ιδανικό Ανώτερο Οργανισμό του Λος Άντζελες. Και άλλη μία για να δηλώσει την ολοκλήρωση της Ιδανικής Γέφυρας Πασίφικα – κάθε Οργανισμός αποτελεί ένα Πρότυπο Ιδανικού Οργανισμού από μόνος του.

μάθετε περισσότερα

ΕΓΚΑΙΝΙΆΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΉ ΠΎΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ OT

ΚΟΠΕΓΧΆΓΗ, ΔΑΝΊΑ15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2014

Ο κυματισμός μιας πληθώρας σημαιών. Τα χρώματα από πάνω από 30 ευρωπαϊκά έθνη ανεμίζουν στο χειμωνιάτικο αεράκι της Δανίας. Χιλιάδες Σαηεντολόγοι που όλοι τους μαζί μιλούν 27 γλώσσες συγκεντρώθηκαν για τον εορτασμό.

μάθετε περισσότερα

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 2013: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ο πρωτοχρονιάτικος εορτασμός της Σαηεντολογίας, που έγινε στο Κληαργουότερ της Φλόριντα, έστεψε μια χρονιά που η μόνη κατάλληλη περιγραφή που θα μπορούσε να της δοθεί θα ήταν: η πιο μνημειώδης χρονιά στη Σαηεντολογία.

μάθετε περισσότερα

ΈΝΑΣ ΙΔΑΝΙΚΌΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ ΣΤΗΝ ΠΎΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΎ ΚΌΣΜΟΥ

ΚΑΟΣΙΟΎΝΓΚ, ΤΑΪΒΆΝ7 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2013

Στις 7 Δεκεμβρίου 2013, ανάμεσα σε μια έκρηξη από κομφετί και κάτω από ένα σύννεφο μπαλονιών, ένα πλήθος περισσότερων από 4.000 ανθρώπων ζητωκραύγασε καθώς έπεφτε η κορδέλα του πρώτου Οργανισμού της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στην Ταϊβάν και του πρώτου Ιδανικού Οργανισμού στην Ασία.

μάθετε περισσότερα

ΣΑΗΕΝΤΟΛΌΓΟΙ ΑΠΌ 172 ΧΏΡΕΣ ΔΙΑΚΗΡΎΣΣΟΥΝ: ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ...

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ30 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2013

Ένας ιππότης πάνω σε ένα άσπρο άλογο. Μια στρατιωτική μπάντα με γκάιντες και τύμπανα. Περισσότεροι από 6.500 Σαηεντολόγοι, που αντιπροσωπεύουν περίπου 50 χώρες, προχωρούν προς τη Μεγάλη Αίθουσα για τον εορτασμό.

μάθετε περισσότερα

ΈΝΑΣ XΑΙΡΕΤΙΣΜΌΣ ΣΕ AΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ EΦΙΚΤΉ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ...

ΚΛΉΑΡΓΟΥΌΤΕΡ, ΦΛΌΡΙΝΤΑ25 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2013

«Η οικοδόμηση όλων των μεγάλων καθεδρικών ναών άρχισε με την τοποθέτηση ενός και μόνο λίθου. Ο δομικός λίθος μιας σπουδαίας κοινωνίας είναι το άτομο».– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Αυτό συνέβη με τον καθεδρικό ναό του 21ου αιώνα της θρησκείας της Σαηεντολογίας, το καινούργιο Κτήριο του Flag στο Κλήαργουότερ της Φλόριντα­, που χτίστηκε με τις συνεισφορές μεμονωμένων Σαηεντολόγων από 94 κράτη και άρχισε να λειτουργεί στις 17 Νοεμβρίου 2013.

μάθετε περισσότερα

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΈΠΕΙΑ: Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΌΣ ΝΑΌΣ ΜΑΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΏΝΑ

ΚΛΉΑΡΓΟΥΌΤΕΡ, ΦΛΌΡΙΝΤΑ17 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2013

10.273 Σαηεντολόγοι. Μια άψογα τοποθετημένη κορδέλα. Μια τελετουργική σκηνή. Καλωσορίσατε στο πιο λαμπρό επίτευγμα στην κορυφή της Γέφυράς μας. «Αγαπητοί μου Σαηεντολόγοι, τώρα σας περιμένει ό,τι καλύτερο υπάρχει στον πλανήτη. Γιατί οι πύλες του Κτηρίου του Flag έχουν ανοίξει, κι εγώ σας καλώ επίσημα να διασχίσετε το κατώφλι προς έναν εντελώς καινούργιο κόσμο». – κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας

μάθετε περισσότερα

ΧΡΥΣΉ ΕΠΟΧΉ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ, ΦΆΣΗ ΙΙ: Η ΓΈΦΥΡΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΉΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ

ΚΛΉΑΡΓΟΥΌΤΕΡ, ΦΛΌΡΙΝΤΑ17 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2013

Ήταν το πιο μνημειώδες Σαββατοκύριακο στην ιστορία μας.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση από Σαηεντολόγους που έγινε ποτέ.

Τρεις επικές εκδηλώσεις: μια πρωτοφανής πρωτοποριακή ενημέρωση επτά ωρών από τον κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρο του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΠΆΛ ΕΓΚΑΙΝΙΆΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΝΆΡΚΩΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΆΡΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ, ΣΤΗΝ «ΚΟΡΥΦΉ ΧΆΜΠΑΡΝΤ»

ΚΑΤΜΑΝΤΟΎ, ΝΕΠΆΛ20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2013

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2013, ένα καινούργιο κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά εγκαινιάστηκε στο Κατμαντού του Νεπάλ. Το άνοιγμα αυτού του νέου υπερσύγχρονου έργου τέχνης κατέστη δυνατό χάρη στη γενναιόδωρη οικονομική συνεισφορά της Διεθνούς Ένωσης Σαηεντολόγων.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΑΝΟΊΓΕΙ ΤΙΣ ΠΌΡΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΈΝΑ ΤΡΙΠΛΌ ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ

ΣΙΝΣΙΝΆΤΙ, ΟΧΆΙΟ25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012

Η Εκκλησία της Σαηεντολογιας της Ευρείας Περιοχής του Σινσινάτι γιόρτασε τα εγκαίνια της νέας διευρυμένης έδρας της το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Την τελετή των εγκαινίων παρακολούθησαν πάνω από χίλιοι Σαηεντολόγοι, καλεσμένοι και επίσημοι της πόλης, της πολιτείας και τους κράτους.

μάθετε περισσότερα

ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΆΖΕΙ ΈΝΑ ΝΈΟ ΟΡΌΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ

ΣΑΚΡΑΜΈΝΤΟ, ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ28 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2012

Η Πρωτεύουσα της Καλιφόρνια γιόρτασε τα εγκαίνια της Νέας Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στο Σακραμέντο το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου. Την τελετή των εγκαινίων παρακολούθησαν πάνω από 2.500 Σαηεντολόγοι, καλεσμένοι και επίσημοι της πόλης, της πολιτείας και τους κράτους.

μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΑΜΒΟΎΡΓΟ ΕΓΚΑΙΝΙΆΖΕΙ ΤΗ ΝΈΑ ΙΔΑΝΙΚΉ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΊΑ

ΑΜΒΟΎΡΓΟ, ΓΕΡΜΑΝΊΑ21 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2012

Στις 21 Ιανουαρίου 2012, η Εκκλησία της Σαηεντολογίας του Αμβούργου άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της στην πόλη αυτή σε μία τελετή εγκαινίων που παρακολούθησαν 1.500 Σαηεντολόγοι, προσκεκλημένοι και επίσημοι. Τα εγκαίνια σηματοδότησαν την κορύφωση της μεταμόρφωσης της επταόροφης Εκκλησίας σε μία Ιδανική Εκκλησία της Σαηεντολογίας (Ιδανικό Οργανισμό) για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες της αυξανόμενης θρησκευτικής κοινότητας των Σαηεντολόγων και της κοινωνίας γενικότερα στο Αμβούργο.

μάθετε περισσότερα