ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Για να αυξηθεί εντυπωσιακά η ταχύτητα με την οποία οι ενορίτες μας κάνουν το πνευματικό τους ταξίδι στα ανώτερα επίπεδα της Σαηεντολογίας, ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας, ανήγγειλε πρόγραμμα εγκαθίδρυσης Ανώτερων Οργανισμών σε κάθε ήπειρο. Όπως υπονοεί και ο τίτλος, αυτοί οι οργανισμοί ανοίγουν διάπλατα την πύλη προς τα ανώτερα πνευματικά επίπεδα. Ένας άλλος δείκτης της εκπληκτικής αύξησης της Εκκλησίας τα πενήντα προηγούμενα χρόνια, είναι οι τέσσερεις Ανώτεροι Οργανισμοί. Μέχρι το 2009 τρεις ακόμα ήταν υπό δημιουργία, ολοκληρώνοντας σε όλο τον κόσμο τον δρόμο της Σαηεντολογίας προς την αιωνιότητα.

Ανώτερος Οργανισμός του Λος Άντζελες

Στην κορυφη της Ιδανικης Γεφυρας Πασιφικα βρίσκεται ο νέος Ιδανικός Ανώτερος Οργανισμός του Λος Άντζελες. Το ιδανικό AOLA, μόλις λίγα βήματα από το Ιδανικό ASHO, είναι η πύλη προς το OT για όλους όσους ανεβαίνουν τη Γέφυρα στην Οδό Λ. Ρον Χάμπαρντ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


Οργανισμός Σαιντ Χιλ της Αμερικής

Λιγο πιο περα ​​απο τον Ιδανικο Οργανισμο του Λος Άντζελες βρίσκεται το νέο Πρότυπο Ιδανικό Αμερικάνικο Σαιντ Χιλ – το σπίτι του Ειδικού Μαθήματος Ενημέρωσης του Σαιντ Χιλ και των θρυλικών Πρόσες Ισχύος. Το Ιδανικό ASHO είναι εξ ολοκλήρου μετασχηματισμένο για να φιλοξενήσει τους πρωτοφανείς αριθμούς των ατόμων που προχωρούν στη Γέφυρα με ταχύτητα σε αυτή τη Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση II. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


Ιδανικό Σαιντ Χιλ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Σαιντ Χιλ στο Ανατολικό Γκρίνστεντ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει μνημειώδη σημασία στη Σαηεντολογία. Εκεί ζούσε ο Ιδρυτής της Σαηεντολογίας Λ. Ρον Χάμπαρντ, εκεί έκανε τις έρευνές του κι εκεί πέτυχε τις επαναστατικές ανακαλύψεις του πάνω στο πνεύμα και τη ζωή, διασφαλίζοντας έτσι το δυναμικό μέλλον της θρησκείας μας. Με το άνοιγμά του ως Ιδανικού Οργανισμού, το όραμα του Λ.Ρον Χάμπαρντ υλοποιείται με το μεγαλειώδες επίτευγμα ενός Ιδανικού Σαιντ Χιλ.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »