Η Τεχνολογία Μελέτης
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ
Επισκόπηση του μαθήματος

Σκέψου αυτό για μια στιγμή: σε όλα τα σχολικά σου χρόνια σε έμαθε ποτέ κανείς πώς να μελετάς κάτι;

Σήμερα, οι άνθρωποι αποφοιτούν από το σχολείο με την ικανότητα γραφής τόσο ελλιπή, που δεν μπορούν να κρατήσουν τη δουλειά τους ή να αντιμετωπίσουν τη δουλειά. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα. Δεν είναι ότι είναι δύσκολο να μάθει κανείς τα θέματα. Αυτό που δε διδάσκεται κάποιος είναι το πώς να τα μάθει. Είναι το συστατικό που λείπει σε ολόκληρο το φάσμα της εκπαίδευσης.

Ο Λ. Ρον Χάµπαρντ συμπλήρωσε αυτό το μεγάλο κενό παρέχοντας την πρώτη και μοναδική τεχνολογία για το πώς να μελετά κανείς. Ανακάλυψε τους νόμους στους οποίους βασίζεται η μάθηση και ανέπτυξε εφαρμόσιμες μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν απ’ οποιονδήποτε. Αποκάλεσε αυτό το μάθημα «Τεχνολογία Μελέτης».

Αυτή η τεχνολογία παρέχει την κατανόηση των βασικών συστατικών της μάθησης και παρέχει εξαιρετικά ακριβείς τρόπους για να ξεπεράσει κανείς όλες τις παγίδες που μπορεί να συναντήσει κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Η Τεχνολογία Μελέτης δεν είναι ταχύρρυθμη ανάγνωση ούτε κόλπα απομνημόνευσης. Έχει αποδειχθεί ότι αυτά δεν μπορούν να αυξήσουν την ικανότητα του ατόμου να κατανοήσει αυτό που μελέτησε ή να αυξήσουν την ικανότητα ανάγνωσης και γραφής. Η Τεχνολογία Μελέτης μάς επιτρέπει να κατανοήσουμε ένα θέμα που μελετήσαμε, ώστε στη συνέχεια να μπορούμε να το εφαρμόσουμε.

Εδώ περιέχεται μόνο ένα μικρό μέρος του συνόλου της Τεχνολογίας Μελέτης, η οποία αναπτύχθηκε από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ. Παρ' όλα αυτά, αυτή η σύντομη επισκόπηση περιέχει βασικά στοιχεία τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μελετήσετε πιο αποτελεσματικά. Με την τεχνολογία αυτή, μπορείτε εσείς και οποιοσδήποτε άλλος να μάθετε οποιοδήποτε αντικείμενο μελέτης.