ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ
Επισκόπηση του μαθήματος

Τα ράφια με βιβλία αυτοβελτίωσης στα βιβλιοπωλεία και οι ομιλητές αυτοβοήθειας στο ραδιόφωνο, προσφέρουν αναρίθμητες λύσεις στα προβλήματα κατανόησης της ζωής. Ωστόσο, οι δυσκολίες του ανθρώπου δε τελειώνουν ποτέ.

Σε αυτό το μάθημα και στο αντίστοιχο βιβλιαράκι, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ διεισδύει βαθύτερα από όλες αυτές τις «λύσεις» και παρέχει την πραγματική γνώση των παραγόντων που συνιστούν την κατανόηση.

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτή τη γνώση; Γνωρίζοντας τι είναι πραγματικά η κατανόηση, έχετε τα πραγματικά εργαλεία για να χειριστείτε την ίδια τη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τα εργαλεία για να αυξήσετε την κατανόησή σας σχεδόν για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που γνωρίζετε και με τους οποίους έρχεστε σε επαφή.

Αυτή η γνώση θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους που βιώνουν την στεναχώρια που προκαλείται από παρεξηγήσεις, διαφορά απόψεων, διαλυμένες σχέσεις και άλλα δεινά, τα οποία μπορούν να μετατρέψουν τη ζωή σε μια αλυσίδα από διαδοχικές δυσκολίες. Θα μάθετε τα συστατικά της κατανόησης, και το πώς αυτά συσχετίζονται και κάνουν την κατανόηση εφικτή. Με τις δεξιότητες που μπορεί να αποκτήσει κάποιος από τη μελέτη των θεμελιωδών αρχών που περιλαμβάνονται εδώ, μπορεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να αποκαταστήσουν την κατανόηση με τους συνανθρώπους τους και τον κόσμο γύρω τους.

Παρά το γεγονός ότι είναι μόνο ένα τμήμα της πλήρους τεχνολογίας που ανέπτυξε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ για το θέμα αυτό, είναι αρκετό για να αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζετε τη ζωή. Και η χρήση του θα σας βοηθήσει να ακμάσετε σε οποιονδήποτε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Εάν η έλλειψη κατανόησης είναι πραγματικά μια πηγή προβλημάτων για τον άνθρωπο, φανταστείτε τις δυνατότητές του χωρίς αυτό το εμπόδιο. Εκατομμύρια άνθρωποι που εφαρμόζουν αυτή τη γνώση φτάνουν σε επίπεδα που κάποτε είχαν μόνο ονειρευτεί και βοηθούν με επιτυχία τους άλλους να κάνουν το ίδιο.