ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Ο ΓΑΜΟΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

Ο ΓΑΜΟΣ
Επισκόπηση του μαθήματος

Ενώ κάποτε η οικογένεια ήταν το σταθερό θεμέλιο πάνω στο οποίο όλα τα άλλα κτίζονταν, σήμερα τα απομεινάρια της είναι η πηγή πολλών από τα προβλήματα της κοινωνίας. Και παρόλο που οι γάμοι ξεπερνούν ακόμα σε αριθμό τα διαζύγια, η διαφορά αυτή μειώνεται γρήγορα. Ο γάμος βρίσκεται για τα καλά στο δρόμο του να γίνει ένας αποτυχημένος θεσμός.

Ο Λ. Ρον Χάµπαρντ έγραψε εκτενώς για τις διαπροσωπικές σχέσεις και πολλά από αυτά τα δεδομένα έχουν εφαρμογή σε αυτή την τόσο προσωπικού είδους σχέση. Σε αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι, θα ανακαλύψετε μεθόδους για να κάνετε ένα γάμο να επιτύχει, γιατί πολλοί γάμοι αποτυγχάνουν, πώς να ανακαλύψετε αν οι σύντοφοι ταιριάζουν, και πώς να σώσετε έναν αποτυχημένο γάμο.

Ενώ τα περιοδικά μας είναι γεμάτα από συμβουλές "δημοφιλών" ψυχολόγων, η τάση αυτή έχει αυξηθεί. Εδώ δίνονται οι πραγματικές λύσεις, πρακτικές λύσεις, που μπορούν να εφαρμοστούν για τη βελτίωση οποιασδήποτε προσωπικής σχέσης.