ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ | Δείτε όλα τα μαθήματα »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.
Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »
Ξεκινήστε το Δωρεάν Μάθηµα στο Διαδίκτυο.

ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ
Επισκόπηση του μαθήματος

Για χιλιετίες, ο Άνθρωπος προσπαθεί να ορίσει τη θέση του σε αυτόν τον υλικό κόσμο. Πώς συνδέεται με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής και τους συνανθρώπους του; Ποιες είναι οι πραγματικές ευθύνες του και απέναντι σε ποιον;

Δεν υπήρξαν οριστικές απαντήσεις, ούτε από τους αρχαίους Έλληνες, ούτε από τους διανοούμενους υλιστές των τελευταίων χρόνων.

Και τα πράγματα παρέμειναν έτσι μέχρι που ο Λ. Ρον Χάμπαρντ υλοποίησε τον πολυπόθητο στόχο του: Ανακάλυψε την αρχή της συνένωσης που εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της ζωής, ένα κοινό παρονομαστή, σύμφωνα με τον οποίο όλοι οι άνθρωποι και ολόκληρη η ζωή μπορεί να γίνει κατανοητή.

Από αυτό προήλθε μια πλημμύρα ανακαλύψεων που ρίχνει νέο φως στη φύση του ανθρώπου και της ζωής.

Οι αρχές σε αυτό το μάθημα βοηθούν κάποιον να λύσει το αρχαίο ηθικό δίλημμα του σωστού και του λάθους και επιφέρουν ένα νέο επίπεδο ορθολογισμού. Με αυτές τις αρχές, μπορεί κανείς να ευθυγραμμίσει τους διάφορους παράγοντες της ύπαρξης, τις σωστές αποφάσεις όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με διάφορες επιλογές και να αποκτήσει μια νέα οπτική για τις διαθέσιμες κατευθύνσεις της ζωής του.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ επεκτάθηκε σχετικά με αυτές τις αρχές σε πολλά άλλα συγγράμματα και διαλέξεις. Αλλά αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι, αντιπροσωπεύουν την ουσία του θέματος και μια πρακτική προσέγγιση για επιτυχημένη διαβίωση που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια.