ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Πώς μπορείτε να βοηθήσετε ένα άτομο να αναρρώσει πιο γρήγορα από ένα ατύχημα, μια ασθένεια ή μια αναστάτωση.
  • Ποια είναι η σχέση σας με το σώμα σας και τη διάνοιά σας – και γιατί έχετε την ικανότητα να επηρεάζετε την υγεία σας.
  • Δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακουφίσετε τον πόνο και την ενόχληση κάποιου ατόμου.

Επισκόπηση του μαθήματος

Οι άνθρωποι στη διαδικασία της ζωής μερικές φορές πληγώνονται. Το ανθρώπινο σώμα υπόκειται σε ασθένειες, τραυματισμούς και διάφορες ατυχίες ακούσιου ή ηθελημένου χαρακτήρα.

Στη μακραίωνη ιστορία τους, οι θρησκείες προσπάθησαν να ανακουφίσουν τη σωματική οδύνη του ανθρώπου. Οι μέθοδοι έχουν κυμανθεί από την προσευχή μέχρι την τοποθέτηση των χεριών, και πολλές προλήψεις γεννήθηκαν για να εξηγήσουν την περιστασιακή τους αποτελεσματικότητα. Υπήρξε, ωστόσο, μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση, άσχετα με τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε, ότι το πνεύμα μπορεί να έχει μια επίδραση στον οργανισμό.

Σήμερα, η ιατρική θεραπεύει το σώμα, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό. Αλλά αγνοεί σχεδόν ολοκληρωτικά τη σχέση του πνευματικού όντος με το σώμα του και την επίδραση που έχει το πνευματικό ον στο σώμα.

Το γεγονός είναι, μετά από την όποια απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, το ίδιο το άτομο έχει μια τεράστια ικανότητα να επηρεάζει το σώμα του και την ευεξία του ή την έλλειψή της.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε πολυάριθμες εφαρμογές των ανακαλύψεών του για την ψυχική και πνευματική πλευρά των σωματικών δυσκολιών ενός ατόμου. Και καθώς αναπτύχθηκαν όλο και περισσότερες τεχνικές, ένα νέο τμήμα της τεχνολογίας άρχισε να χρησιμοποιείται, που ονομάζεται «βοηθήματα».

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστούν τα βοηθήματα είναι σχεδόν απεριόριστοι. Πάντα βοηθούν και συχνά έχουν θαυμαστά αποτελέσματα. Δεκάδες βοηθήματα υπάρχουν σήμερα για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων, και αρκετά από τα πιο βασικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα περιλαμβάνονται σε αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

4 με 6 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Βοηθήματα για Ασθένειες και Ατυχήματα
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ