ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Το βασικό κίνητρο όλων των πράξεων και αποφάσεών σας.
  • Τα οκτώ ξεχωριστά τμήματα που συνιστούν τη ζωή και πώς το καθένα από αυτά σχετίζεται με τα υπόλοιπα.
  • Πώς να παίρνετε με βεβαιότητα τις σωστές αποφάσεις στη ζωή.

Επισκόπηση του μαθήματος

Για χιλιετίες, ο Άνθρωπος προσπαθεί να ορίσει τη θέση του σε αυτόν τον υλικό κόσμο. Πώς συνδέεται με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής και τους συνανθρώπους του; Ποιες είναι οι πραγματικές ευθύνες του και απέναντι σε ποιον;

Δεν υπήρξαν οριστικές απαντήσεις, ούτε από τους αρχαίους Έλληνες, ούτε από τους διανοούμενους υλιστές των τελευταίων χρόνων.

Και τα πράγματα παρέμειναν έτσι μέχρι που ο Λ. Ρον Χάμπαρντ υλοποίησε τον πολυπόθητο στόχο του: Ανακάλυψε την αρχή της συνένωσης που εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της ζωής, ένα κοινό παρονομαστή, σύμφωνα με τον οποίο όλοι οι άνθρωποι και ολόκληρη η ζωή μπορεί να γίνει κατανοητή.

Από αυτό προήλθε μια πλημμύρα ανακαλύψεων που ρίχνει νέο φως στη φύση του ανθρώπου και της ζωής.

Οι αρχές σε αυτό το μάθημα βοηθούν κάποιον να λύσει το αρχαίο ηθικό δίλημμα του σωστού και του λάθους και επιφέρουν ένα νέο επίπεδο ορθολογισμού. Με αυτές τις αρχές, μπορεί κανείς να ευθυγραμμίσει τους διάφορους παράγοντες της ύπαρξης, τις σωστές αποφάσεις όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με διάφορες επιλογές και να αποκτήσει μια νέα οπτική για τις διαθέσιμες κατευθύνσεις της ζωής του.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ επεκτάθηκε σχετικά με αυτές τις αρχές σε πολλά άλλα συγγράμματα και διαλέξεις. Αλλά αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι, αντιπροσωπεύουν την ουσία του θέματος και μια πρακτική προσέγγιση για επιτυχημένη διαβίωση που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

4 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Τα Δυναμικά της Ύπαρξης
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ