ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Ο λόγος για τον οποίο ένα άτομο χάνει την αίσθηση της προσωπικής του αξίας και του αυτοσεβασμού του.
  • Ποια είναι η αιτία που το άτομο απομακρύνεται από τη σχέση του, την καριέρα του, την ομάδα του ή ακόμα και παραιτείται από τα όνειρά του.
  • Η ακριβή τεχνολογία που σας επιτρέπει να απαλλαχθείτε από παραπτώματα του παρελθόντος και να ανακουφιστείτε από τη μιζέρια που προκαλείται από αυτές τις παραβάσεις.

Επισκόπηση του μαθήματος

Τι κάνει τους ανθρώπους να αποσύρονται από τη συμμετοχή στη ζωή; Ένα ανέμελο παιδί μεγαλώνει και γίνεται συμμαζεμένο και επιφυλακτικό σαν έφηβος. Μια επιτυχημένη γυναίκα καριέρας, που αφήνει τη μία προσωπική σχέση μετά την άλλη πάσχει από έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ένας συνταξιούχος αναπολεί τη ζωή του μετανοιωμένος για τις επιλογές που έκανε.

Υπάρχει ένας λόγος για αυτά τα τόσο συνηθισμένα σενάρια. Δεν «συμβαίνουν απλά», ούτε είναι από τη μοίρα. Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ συγκέντρωσε τα αποτελέσματα μιας πολύ εκτεταμένης έρευνας που ξεκάθαρα απευθύνεται και αντιμετωπίζει την αιτία για την απόσυρση από τους άλλους και την απώλεια της ακεραιότητας.

Και ανέπτυξε έναν ακριβή τρόπο για να βοηθήσει τα άτομα να ανακτήσουν το αίσθημα της ειλικρίνειας και της αυτο-εκτίμησης. Τα όνειρα που έγιναν ερείπια και η μετάνοια για το παρελθόν δεν πρέπει να συνεχίσουν να αποτραβούν τους ανθρώπους από το να ζουν στο παρόν.

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος μηχανισμός που κάνει τα άτομα να απομακρύνονται από σχέσεις, οικογένειες, ομάδες ακόμα και από τα όνειρά τους.

Και τέτοιες καταστάσεις μπορεί να διορθωθούν. Σε αυτό το βιβλιαράκι και το αντίστοιχο μάθημα, θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να επανακτήσουν την ακεραιότητά τους και την όρεξή τους για ζωή. Πρόκειται για μια νέα θεώρηση για ένα παλιό πρόβλημα, και αυτό που σημαίνει είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να κάθεστε στο περιθώριο και να παρατηρείτε αβοήθητος την αγωνία των άλλων. Αντ’ αυτού, θα έχετε στα χέρια σας τα εργαλεία που επιλύουν πλήρως μια τέτοια δυστυχία.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

6 με 7 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Ακεραιότητα και Τιμιότητα
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ