ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Η αιτία για τις δυσκολίες, τις αβεβαιότητες και τις αποτυχίες στην εργασία και στη ζωή.
  • Γιατί εξαντλείστε όταν χειρίζεστε όλη μέρα ανθρώπους και τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό.
  • Τα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να ξεπεράσετε την εξάντληση και να επανακτήσετε τον ενθουσιασμό σας για τη δουλειά σας.

Επισκόπηση του μαθήματος

Κατακόρυφη πτώση της παραγωγικότητας, μαζικές απολύσεις, δηλητηριασμένες σχέσεις μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, ανικανότητα των εκτελεστικών και ανέντιμες επαγγελματικές συμφωνίες μαστίζουν το χώρο της εργασίας. Είναι μικρή έκπληξη το γεγονός ότι η πράξη της εργασίας αποτελεί πηγή στρες και άγχους για εκατομμύρια ανθρώπους.

Πώς να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα στην εργασία και την παραγωγικότητα, πώς να χειριστείτε την αναστάτωση και την σύγχυση στον χώρο εργασίας και πώς να ξεπεράσετε την εξάντληση, όλα αυτά είναι ζητήματα που αποτελούν πηγή ανησυχίας τόσο για τον εργάτη όσο και για το διαχειριστή. Η επίλυσή τους θα επέφερε όχι μόνο μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλίο περιέχει ένα μέρος από το ευρύ φάσμα των αρχών και των τεχνικών που ανέπτυξε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ για εφαρμογή στο χώρο εργασίας. Η εργασία όχι μόνο μπορεί να δίνει ανταμοιβή και ικανοποίηση, αλλά ως η κυριότερη δραστηριότητα του μεγαλύτερου μέρους της ζωής μας, θα 'πρεπε να το κάνει αυτό. Η αξιοποίηση αυτών των πληροφοριών θα σας βοηθήσει να πετύχετε ακριβώς αυτό.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

5 με 6 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Εργαλεία για το Χώρο Εργασίας
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ