ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ:
ΝΕΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Για να αυξηθεί εντυπωσιακά η ταχύτητα με την οποία οι ενορίτες μας κάνουν το πνευματικό τους ταξίδι στα ανώτερα επίπεδα της Σαηεντολογίας, ο κ. Ντέιβιτ Μισκάβιτς, εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας, ανήγγειλε πρόγραμμα εγκαθίδρυσης Ανώτερων Οργανισμών σε κάθε ήπειρο. Όπως υπονοεί και ο τίτλος, αυτοί οι οργανισμοί ανοίγουν διάπλατα την πύλη προς τα ανώτερα πνευματικά επίπεδα. Ένας άλλος δείκτης της εκπληκτικής αύξησης της Εκκλησίας τα πενήντα προηγούμενα χρόνια, είναι οι τέσσερεις Ανώτεροι Οργανισμοί. Μέχρι το 2009 τρεις ακόμα ήταν υπό δημιουργία, ολοκληρώνοντας σε όλο τον κόσμο τον δρόμο της Σαηεντολογίας προς την αιωνιότητα.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

Το Κάστρο Κιαλάμι είναι η έδρα του μελλοντικού Ανώτερου Οργανισμού στην Αφρική. Βρίσκεται σε μια έκταση 90 στρεμμάτων μεταξύ Γιοχάνεσμπουργκ και Πρετόρια και είναι γνωστό ως «ο Παραδεισένιος τόπος». Το κτήριο είναι ιδανικό για να προσφέρει ανώτερες θρησκευτικές υπηρεσίες της Σαηεντολογίας με τέλειους χώρους για μελέτη και πνευματική συμβούλευση και μια μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 1000 ατόμων για εκδηλώσεις και σεμινάρια της Σαηεντολογίας. Είναι η ιδανική εγκατάσταση για ένα θρησκευτικό ησυχαστήριο και προσφέρει τα μέσα στους Σαηεντολόγους να προχωρήσουν στη Γέφυρα της Σαηεντολογίας προς την πνευματική ελευθερία.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Ένα ειδυλλιακό κτήμα, λιγότερο από μισή ώρα μακριά από το αεροδρόμιο του Τορόντο, θα χρησιμεύσει ως Ανώτερος Οργανισμός για τους Καναδούς ενορίτες και για το Ηπειρωτικό Γραφείο-Σύνδεσμο του Καναδά. Παλαιότερα ήταν πανδοχείο και συνεδριακό κέντρο και οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από πέντε ανεξάρτητα κτίσματα 15.000 τ.μ., σε μια εκτάση 770 στρεμμάτων.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Το Πάλμας Πλάζα, στην περιοχή Λας Λόμας της Πόλης του Μεξικού εκτείνεται σε 23.500 τ.μ. και θα στεγάσει όχι μόνο τον Ανώτερο Οργανισμό αλλά και το Ηπειρωτικό Γραφείο-Σύνδεσμο της Λατινικής Αμερικής. Με επτά Εκκλησίες στο Μεξικό και άλλες Εκκλησίες και Μίσιον σε όλη την Κεντρική και Νότιο Αμερική, αυτός ο Ανώτερος Οργανισμός θα εξυπηρετεί τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες 21 χωρών.