ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ:
ΝΕΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Για να αυξηθεί εντυπωσιακά η ταχύτητα με την οποία τα μέλη της Εκκλησίας μας κάνουν το πνευματικό τους ταξίδι στα ανώτερα επίπεδα της Σαηεντολογίας, ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, εκκλησιαστικός ηγέτης της θρησκείας, ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εγκαθίδρυσης Ανώτερων Οργανισμών σε κάθε ήπειρο. Όπως δηλώνει και το όνομά τους, αυτοί οι Οργανισμοί ανοίγουν διάπλατα την πύλη προς τα ανώτερα πνευματικά επίπεδα. Ως ένδειξη της ραγδαίας ανάπτυξης της Εκκλησίας, τέσσερις Ανώτεροι Οργανισμοί έχουν εγκαινιαστεί ως ιδανικοί από το 2014 και τρεις ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της δημιουργίας, με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η παγκόσμια σκάλα της Σαηεντολογίας προς την αιωνιότητα.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

Το Κάστρο Κιαλάμι θα είναι η έδρα του μελλοντικού Ανώτερου Οργανισμού στην Αφρική. Βρίσκεται σε μια έκταση 89 στρεμμάτων μεταξύ Γιοχάνεσμπουργκ και Πρετόριας και είναι γνωστό ως «ο Παραδεισένιος τόπος». Το κτίριο είναι ιδανικά προσαρμοσμένο για να προσφέρει ανώτερες θρησκευτικές υπηρεσίες της Σαηεντολογίας με τέλεια διαρρυθμισμένους χώρους για μελέτη και πνευματική συμβούλευση και με μια μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 1.000 ατόμων για εκδηλώσεις και σεμινάρια της Σαηεντολογίας. Είναι η ιδανική εγκατάσταση για ένα θρησκευτικό ησυχαστήριο και προσφέρει τα μέσα στους Σαηεντολόγους να προχωρήσουν στη Γέφυρα της Σαηεντολογίας προς την πνευματική ελευθερία.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Ένα ειδυλλιακό κτήμα που απέχει λιγότερο από μισή ώρα από το αεροδρόμιο του Τορόντο, θα παρέχει υπηρεσίες ως Ανώτερος Οργανισμός για τους Καναδούς ενορίτες και για το Ηπειρωτικό Γραφείο-Σύνδεσμο του Καναδά. Παλαιότερα ήταν πανδοχείο και συνεδριακό κέντρο και οι εγκαταστάσεις του αποτελούνται από πέντε ανεξάρτητα κτίσματα 14.800 τετραγωνικών μέτρων σε έκταση 770 στρεμμάτων.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Το Πάλμας Πλάζα, στην περιοχή Λας Λόμας της Πόλης του Μεξικού καταλαμβάνει έκταση 23.600 τ.μ. και θα στεγάσει όχι μόνο τον Ανώτερο Οργανισμό αλλά και το Ηπειρωτικό Γραφείο-Σύνδεσμο της Λατινικής Αμερικής. Καθώς υπάρχουν επτά Εκκλησίες στο Μεξικό, αλλά και Εκκλησίες και Μίσιον σε όλη την Κεντρική και Νότια Αμερική, αυτός ο Ανώτερος Οργανισμός θα εξυπηρετεί τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες 21 χωρών.