Μια Περιγραφή της Σαηεντολογίας

Μια Περιγραφή της Σαηεντολογίας

Γιατί η Σαηεντολογία είναι θρησκεία και ποια είναι η προϊστορία της;

Αυτό το βιβλίο απαντάει στο συγκεκριμένο και σε πολλά άλλα ερωτήματα, και περιλαμβάνει πληροφορίες για την επιτυχημένη προσπάθεια του Λ. Ρον Χάμπαρντ να εφαρμόσει τη δυτική επιστημονική μεθοδολογία στο χώρο της θρησκείας, φτάνοντας μέχρι τις πιο βαθιές ρίζες της, στην Ανατολή. Εδώ θα βρείτε επίσης την περιγραφή της πορείας της Σαηεντολογίας προς την πνευματική διαφώτιση και την ελευθερία.

Η Σαηεντολογία ήταν η μόνη μεγάλη θρησκεία του 20ου αιώνα και αποτελεί σήμερα την ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στον 21ο αιώνα. Εδώ περιέχονται οι λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα στα δεξιά για να λάβετε δωρεάν το βιβλίο σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.