Δωρεάν Κατάλογος Διανοητικής και Σαηεντολογίας – Βιβλία, Ηχογραφημένα Βιβλία, Φιλμ και Διαλέξεις

Δωρεάν Κατάλογος Διανοητικής και Σαηεντολογίας – Βιβλία, Ηχογραφημένα Βιβλία, Φιλμ και Διαλέξεις

Tα υλικά της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας συγκροτούν το µεγαλύτερο σύνολο πληροφοριών σχετικά µε τη διάνοια, το πνεύµα και τη ζωή. Περιέχουν νέες ανακαλύψεις που µπορεί να εφαρµόσει κανείς για να επιτύχει την προσωπική ευτυχία και ελευθερία που προκύπτει από το να καταλαβαίνει πραγµατικά τον εαυτό του.

Αυτός ο δωρεάν κατάλογος περιλαμβάνει τα προτεινόμενα Εισαγωγικά Βιβλία της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας που είναι διαθέσιμα σε βιβλία και ηχογραφημένα βιβλία.

Περιέχονται επίσης σε αυτό τον κατάλογο οι Κλασικές Διαλέξεις του Λ. Ρον Χάμπαρντ, και μεγάλου μήκους ταινίες βασισμένες στα έργα του.

Σ’ αυτά τα υλικά βρίσκεται ο τρόπος τού να γνωρίζετε πώς να γνωρίζετε, που ξεκλειδώνει τις πύλες για ένα καλύτερο µέλλον για σας. Ταξιδέψτε τον και θα δείτε.

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα στα δεξιά για να λάβετε δωρεάν τον κατάλογό σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.