Ζωντανεύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ενημερωτικό Πακέτο και DVD

Ζωντανεύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ενημερωτικό Πακέτο και DVD

Αυξήστε την ευαισθητοποίηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην κοινότητά σας και βοηθήστε να γίνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα γεγονός. Για εκείνους που θα ήθελαν να κάνουν κάτι γι' αυτό, αυτό το πακέτο πληροφοριών παρέχει τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να το πραγματοποιήσετε. Περιλαμβάνει ένα δωρεάν DVD το οποίο παρουσιάζει την ιστορία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και 30 μηνύματα κοινής ωφέλειας, τα οποία απεικονίζουν καθένα από τα 30 άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο για να λάβετε το ΔΩΡΕΑΝ πακέτο σας.

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.