Ζωντανεύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ενημερωτικό Πακέτο και DVD

Ζωντανεύοντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ενημερωτικό Πακέτο και DVD

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ DVD «ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»
Κάντε κλικ για μεγαλύτερη εικόνα και άλλες προβολές

Αυξήστε την ευαισθητοποίηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην κοινότητά σας και βοηθήστε να γίνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα πραγματικότητα. Για εκείνους που θα ήθελαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό, αυτό το ενημερωτικό πακέτο παρέχει τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να το πραγματοποιήσουν. Περιλαμβάνει ένα δωρεάν DVD το οποίο παρουσιάζει την ιστορία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και 30 μηνύματα κοινής ωφέλειας, τα οποία απεικονίζουν καθένα από τα 30 άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω υψηλής ζήτησης, αυτό το υλικό είναι προσωρινά μη διαθέσιμο. Παρακαλούμε, συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο, για να κάνετε την προ-παραγγελία σας, η οποία θα ικανοποιηθεί αμέσως μόλις τα υλικά είναι διαθέσιμα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο για να λάβετε το ΔΩΡΕΑΝ πακέτο σας.

* Απαραίτητα Πεδία.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.