Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΠΑΚΕΤΟ ΔΡΑΣΗΣ «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»

Κάντε κλικ για μεγαλύτερη εικόνα και άλλες προβολές

Για όσους θα ήθελαν να κάνουν κάτι κατά της χρήσης ναρκωτικών στην κοινότητά τους, αυτό το πακέτο δράσης περιλαμβάνει:

  • Το Βιβλιαράκι «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά», το κεντρικό θέμα της σειράς με τα 13 βιβλιαράκια «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά»

  • Το DVD Δημιουργώντας έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά, με βραβευμένες ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας καθώς και μια προεπισκόπηση του ντοκιμαντέρ «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά»,

  • Τον Οδηγό του Προγράμματος «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά»

Ένα δωρεάν πακέτο ανά άτομο – αποστέλλεται δωρεάν Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά για να λάβετε το δωρεάν πακέτο σας.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΣΑΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω υψηλής ζήτησης, αυτό το υλικό είναι προσωρινά μη διαθέσιμο. Παρακαλούμε, συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο, για να κάνετε την προ-παραγγελία σας, η οποία θα ικανοποιηθεί αμέσως μόλις τα υλικά είναι διαθέσιμα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο για να λάβετε τα υλικά σας .

* Απαραίτητα Πεδία.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.