Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Παρακαλώ, κάντε την επιλογή σας από κάτω.

Αυτό το σετ από 14 εικονογραφημένα βιβλιαράκια «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά», έχει γραφτεί ειδικά για να εκπαιδεύσει τους νέους ανθρώπους σχετικά με την χρήση ναρκωτικών, καλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια την προέλευση, τις αργκό ονομασίες, καθώς και τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες των πιο διαδεδομένων ναρκωτικών: μαριχουάνα, έκσταση, κοκαΐνη, παυσίπονα, LSD, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, ηρωίνη και άλλα. Επίσης περιέχει ένα συνοπτικό βιβλιαράκι που περιγράφει την αλήθεια για την χρήση ναρκωτικών και γιατί κάποιος ξεκινάει να τα παίρνει. Αυτό το πλήρες σετ προσφέρεται δωρεάν.


Για όσους θα ήθελαν να κάνουν κάτι κατά της χρήσης ναρκωτικών στην κοινότητά τους, αυτό το πακέτο δράσης διαθέτει:
  • Ένα κουτί με τα 14 εκπαιδευτικά βιβλιαράκια από τη σειρά «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά».
  • Το DVD «Δημιουργώντας έναν Κόσμο χωρίς Ναρκωτικά», με βραβευμένα μηνύματα κοινής ωφέλειας καθώς και μια προεπισκόπηση του ντοκιμαντέρ «Η αλήθεια για τα ναρκωτικά».
  • Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά Εγχειρίδιο Δραστηριοτήτων με τις ακριβείς ενέργειες που μπορεί κάποιος να κάνει για να συμβάλει στη δημιουργία μιας κοινότητας χωρίς ναρκωτικά.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Απαραίτητα Πεδία.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.