ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλώ, κάντε την επιλογή σας παρακάτω.

Ο Δρόµος προς την Ευτυχία

Ο οδηγός κοινής λογικής για μια καλύτερη ζωή, ευσπλαχνία και ευτυχία, βοηθάει τους ανθρώπους να επιβιώσουν και να ακμάσουν σε μια συχνά χαοτική και ανέντιμη κοινωνία. Η εφαρμογή των αρχών που περιέχονται στο Ο Δρόμος προς την Ευτυχία μπορεί να καλλιεργήσει την ανεκτικότητα και το σεβασμό ανάμεσα στα άτομα και στην κοινωνία. Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 95 γλώσσες, και περισσότερα από 70 εκατομμύρια αντίτυπα έχουν διανεμηθεί σε 130 χώρες.

  Ο Δρόμος προς την Ευτυχία
ΔΩΡΕΑΝ DVD και πακέτο πληροφοριών

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει άλλους να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη ζωή θα βρει πολύτιμα εργαλεία σε αυτό το πακέτο δράσης. Για περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία έχει βοηθήσει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα συμπληρωματικό αντίτυπο από το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, μαζί με το DVD που περιέχει τα 21 μηνύματα κοινής ωφέλειας, καθένα από τα οποία απεικονίζει τις αρχές του Δρόμου προς την Ευτυχία. Στο δεύτερο DVD, ηγέτες από μερικές από τις πιο ταραγμένες περιοχές του πλανήτη μιλάνε για την αυξημένη ανεκτικότητα και κατανόηση που είχε ως αποτέλεσμα η ευρεία διανομή του βιβλίου. Περιλαμβάνεται επίσης μια ακριβής λίστα για το πώς να χρησιμοποιήσει κανείς το Δρόμο προς την Ευτυχία για μια αυξημένη ανεκτικότητα, κατανόηση και ευσπλαχνία ανάμεσα στα άτομα μιας κοινότητας.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.