ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ DVD «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ»

Κάντε κλικ για μεγαλύτερη εικόνα και άλλες προβολές

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει άλλους να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη ζωή θα βρει πολύτιμα εργαλεία σε αυτό το πακέτο δράσης. Για περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία έχει βοηθήσει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα συμπληρωματικό αντίτυπο από το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, μαζί με το DVD που περιέχει τα 21 μηνύματα κοινής ωφέλειας, καθένα από τα οποία απεικονίζει τις αρχές του Δρόμου προς την Ευτυχία. Στο δεύτερο DVD, ηγέτες από μερικές από τις πιο ταραγμένες περιοχές του πλανήτη μιλάνε για την αυξημένη ανεκτικότητα και κατανόηση που είχε ως αποτέλεσμα η ευρεία διανομή του βιβλίου. Περιλαμβάνεται επίσης μια ακριβής λίστα για το πώς να χρησιμοποιήσει κανείς τον Δρόμο προς την Ευτυχία για μια αυξημένη ανεκτικότητα, κατανόηση και ευσπλαχνία ανάμεσα στα άτομα μιας κοινότητας.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΣΑΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω υψηλής ζήτησης, αυτό το υλικό είναι προσωρινά μη διαθέσιμο. Παρακαλούμε, συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο, για να κάνετε την προ-παραγγελία σας, η οποία θα ικανοποιηθεί αμέσως μόλις τα υλικά είναι διαθέσιμα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο για να λάβετε τα υλικά σας .

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.