Ενημερωτικό Πακέτο για τους Εθελοντές Λειτουργούς

Ενημερωτικό Πακέτο για τους Εθελοντές Λειτουργούς

Κάντε κλικ για μεγαλύτερη εικόνα και άλλες προβολές

Σίγουρα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στη ζωή από το να μπορεί κάποιος να παρέχει ουσιαστική βοήθεια και να κάνει τη διαφορά στη ζωή κάποιου. Μερικές φορές, ωστόσο, αυτός που χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας είναι αυτός που βοηθάει και αυτό είναι που σας προσφέρει το πακέτο.

Σε αυτά που θα παραλάβετε περιλαμβάνονται:

  • Ενημερωτικό υλικό που σας προσφέρει ταχύρυθμα και αποτελεσματικά μαθήματα που μπορείτε να κάνετε δωρεάν και αφορούν δεκαεννέα διαφορετικούς τομείς για να χειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση στη ζωή.
  • Μια παρουσίαση σαραντατεσσάρων σελίδων που δείχνει τους Εθελοντές Λειτουργούς της Σαηεντολογίας σε δράση σε όλο τον κόσμο και παρουσιάζει μαρτυρίες από εκείνους που έχουν βοηθηθεί.
  • Ένα DVD που δείχνει τις υπηρεσίες που δίνουν οι Εθελοντές Λειτουργοί της Σαηεντολογίας σε όλο τον κόσμο, καθώς και συνεντεύξεις με εκείνους που έχουν παρακολουθήσει τις δραστηριότητες των Εθελοντών Λειτουργών και τα αποτελέσματά τους.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά για να λάβετε δωρεάν το πακέτο σας. Οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν απόρρητες και δεν μοιράζονται με τρίτους.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΣΑΣ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο για να λάβετε τα υλικά σας .

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο για να λάβετε τα υλικά σας .

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.