ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ «ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ».

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ DVD «ΝΕΟΛΑΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ»

Κάντε κλικ για μεγαλύτερη εικόνα και άλλες προβολές

Αυτό το πακέτο δράσης παρέχει τα εργαλεία για όσους θα ήθελαν να κάνουν κάτι ώστε να γίνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα πραγματικότητα για όλη την ανθρωπότητα. Περιέχει τα ακριβή βήματα για να αυξηθεί η επίγνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε οποιαδήποτε περιοχή κι επίσης περιέχει ένα DVD με 30 μηνύματα κοινής ωφέλειας που απεικονίζουν καθένα από τα 30 άρθρα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΣΑΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω υψηλής ζήτησης, αυτό το υλικό είναι προσωρινά μη διαθέσιμο. Παρακαλούμε, συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο, για να κάνετε την προ-παραγγελία σας, η οποία θα ικανοποιηθεί αμέσως μόλις τα υλικά είναι διαθέσιμα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο για να λάβετε τα υλικά σας .

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.