Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣHΜΕΡΑ

Η ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΥ 2019

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

365 μέρες επιτευγμάτων διαγράφουν έναν πλήρη κύκλο με μια γιορτή προς τιμήν της εξάπλωσης και της κοινωνικής προόδου για να εξυψώσουμε και να εμπνεύσουμε το σημερινό κόσμο.

μάθετε περισσότερα

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ: ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ IAS

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΓΚΡΙΝΣΤΕΝΤ, ΑΓΓΛΙΑ7 Οκτωβρίου 2018

Ο 34ος ετήσιος εορτασμός της Διεθνούς Ένωσης Σαηεντολόγων (IAS) χωράει μια χρονιά από ιστορικά ύψη σε τρεις μέρες χαράς στη Νότια Αγγλία.

μάθετε περισσότερα

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΘΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣ

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ9 Σεπτεμβρίου 2018

Στην έδρα των αυτοκινήτων και στον πυρήνα του βιομηχανικού κέντρου της Γερμανίας, μια νέα Εκκλησία της Scientology προωθεί την ευκαιρία για κοινωνική βελτίωση και πνευματική πρόοδο.

μάθετε περισσότερα

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 30ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ FREEWINDS ΤΙΜΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

Η ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ25 Ιουνίου 2018

Σαηεντολόγοι από όλο τον κόσμο επιβιβάζονται στο Πλοίο Freewinds, ένα θρησκευτικό ησυχαστήριο της Εκκλησίας της Scientology, για να κάνουν σχέδια εξάπλωσης με ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια και να γιορτάσουν τους 12 μήνες συνεχούς επιτυχίας.

μάθετε περισσότερα

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

ΟΡΛΑΝΤΟ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ12 Μαΐου 2018

Το Ορλάντο, η πόλη με τους περισσότερους τουρίστες στη χώρα, βλέπει ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα, όταν η νέα Εκκλησία της Scientology του Ορλάντο ανοίγει τις πόρτες της για όλους.

μάθετε περισσότερα

Η «ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

ΠΕΡΘ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ5 Μαΐου 2018

Το Περθ ίσως να είναι πολύ μακρινό, αλλά το αισιόδοξο επιχειρηματικό πνεύμα της πόλης είναι ιδανικό για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη –και πιο cool– νέα θρησκεία.

μάθετε περισσότερα

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΣΚΑΒΙΤΣ ΩΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ SCIENTOLOGY NETWORK

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ12 Μαρτίου 2018

Ο εκκλησιαστικός ηγέτης αποκαλύπτει το νέο κανάλι που θα παρουσιάσει την Εκκλησία της Scientology στον κόσμο και θα απαντήσει τις ερωτήσεις όσων έχουν περιέργεια.

μάθετε περισσότερα

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΚΑΙ ΝΑ «ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ» ΓΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ

ΚΛΗΑΡΓΟΥΟΤΕΡ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ10 Μαρτίου 2018

Η ζωή και κληρονομιά του Λ. Ρον Χάμπαρντ, που έλαβε φόρο τιμής στην πνευματική έδρα στο Κληαργουότερ της Φλόριντα, κορυφώθηκε με μια καθοριστική αποκάλυψη του Scientology Network για την παγκόσμια ανάπτυξη της θρησκείας.

μάθετε περισσότερα

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΦΥΪ́Α: Η ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤO ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΕΪ

ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΕΪ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ18 Φεβρουαρίου 2018

Η παγκόσμια πρωτεύουσα της προηγμένης τεχνολογίας, η οποία είναι γνωστή για τον ρόλο της στο πεδίο της ψηφιακής τεχνολογίας, καλωσορίζει την προηγμένη θρησκευτική τεχνολογία του Λ. Ρον Χάμπαρντ.

μάθετε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΙΤΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΙΤΙ, ΓΙΟΥΤΑ17 Φεβρουαρίου 2018

Στην καρδιά των Βραχωδών Ορέων, στην εμβληματική οδό South Temple, η Εκκλησία της Scientology του Σολτ Λέικ Σίτι ανοίγει τις πόρτες της σε όλους.

μάθετε περισσότερα