ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 2015 ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ-ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Η εκδήλωση στην Αίθουσα Shrine στο Λος Άντζελες επιστεγάζει τους 12 πρώτους μήνες από την άνευ προηγουμένου εξάπλωση της Εκκλησίας μετά την κυκλοφορία της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ

Υπάρχει συνήθως μια κατανόηση κατά τον εορτασμό της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς ότι οι προηγούμενοι 12 μήνες μπορεί να ήταν θεαματικοί, αλλά τα καλύτερα, ωστόσο, δεν έχουν έρθει ακόμα. Οι παρευρισκόμενοι αποχαιρέτισαν το παλιό ημερολογιακό έτος και κάλεσαν το νέο με υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα στο άμεσο μέλλον.

Τέτοιο ήταν το αλάνθαστο συναίσθημα στην κατάμεστη θρυλική Αίθουσα Shrine στο Λος Άντζελες, όπου οι παρευρισκόμενοι έγιναν μάρτυρες μιας ιστορικής στιγμής για την Εκκλησία της Σαηεντολογίας: ένας ετήσιος εορτασμός της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς που σημάδεψε το κλείσιμο της Πρώτης Χρονιάς μετά από την αυγή της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, και 365 ημέρες πρωτοφανούς επέκτασης της θρησκείας – τόσο κυριολεκτικά όσο και πνευματικά.

Η Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, κυκλοφόρησε στα τέλη του 2013 και ανήγγειλε ότι και οι δύο πλευρές της Γέφυρας προς την κατάσταση του Κλήαρ, η πλευρά του Πρόσεσινγκ και η πλευρά της Εκπαίδευσης –με 100% Εγγυημένη Στάνταρ Τεχνολογία– Ολοκληρώθηκαν! Περαιτέρω σηματοδότησε την κυκλοφορία του επαναστατικού Επαγγελματικού Ηλεκτρόμετρου Χάμπαρντ Mark Ultra VIII· το ντεμπούτο 10 ολοκαίνουργιων Φιλμ Διαφώτισης για τη Σαηεντολογία και το σύνολο των υλικών της Χρυσής Εποχής της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ, τα οποία διατίθενται σε 17 γλώσσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Εποχή της Τεχνολογίας, Φάση ΙΙ: Ολόκληρη η Γέφυρα της Σαηεντολογίας

Η εκδήλωση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, το οποίο είναι η ιδανικότερη τοποθεσία, καθώς αποτελεί το σπίτι για τον μεγαλύτερο αριθμό Σαηεντολόγων στον κόσμο. Η στιγμή δεν σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας κατεύθυνσης, αλλά ένα ζωηρό σχεδιάγραμμα για το επόμενο βήμα του ταξιδιού.

Όπως ο κ. Ντέιβιντ Μισκάβιτς, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κέντρου Θρησκευτικής Τεχνολογίας, δήλωσε καθώς προήδρευε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Γιατί δεν πρόκειται απλώς για ακόμη 12 μήνες σε ένα ημερολογιακό έτος ή για 365 ημέρες γύρω από τον ήλιο. Αντιθέτως, αυτό είναι το καίριο σημείο, αυτό είναι το ορόσημο, αυτό είναι το σημείο όπου όλοι οι κόσμοι συγκλίνουν».

Ο κ. Μισκάβιτς δήλωσε ότι η Σαηεντολογία εισέρχεται σε μια εποχή εκθετικής ανάπτυξης. Οι Οργανισμοί και οι εγκαταστάσεις της Εκκλησίας περιλαμβάνουν περισσότερα από 70.000 τ.μ. χώρων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι εγκαινιάστηκαν μέσα στο 2014. Αυτές οι νέες έδρες για την τεχνολογία της Σαηεντολογίας πανηγυρίστηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασής τους στην εκδήλωση, περιλαμβάνοντας μια σύντομη επισκόπηση για κάθε τομέα των τεχνολογικών δυνατοτήτων της θρησκείας.

Εν τω μεταξύ, το μήνυμα ελπίδας της Σαηεντολογίας για την ανθρωπότητα έλαμψε προς όλες τις κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια του έτους που μόλις τελείωσε. Αυτό το μήνυμα εμφανιζόταν κάθε 240 δευτερόλεπτα στην Times Square της Νέας Υόρκης και έφτασε σε πάνω από 42 εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι ανακαλύπτουν τι είναι η Σαηεντολογία – το 2014 και μόνο.

Υπήρχαν επίσης τα εγκαίνια των νέων Ιδανικών και Πρότυπων Εκκλησιών της Σαηεντολογίας που εκτείνονται σε όλα τα επίπεδα της Γέφυρας μέσα στο 2014:

Στην Εκδήλωση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς παρουσιάστηκαν περαιτέρω επιμέρους περιλήψεις των θριάμβων που σημάδεψαν το 2014 ως μια φιλόδοξη χρόνια στο παγκόσμιο βασίλειο της Σαηεντολογίας μέσω τριών διαφορετικών τεχνολογικών κλάδων, όπως:

  • Σύνδεσμος για Καλύτερη Ζωή και Παιδεία (ABLE) – Αυτά είναι τα προγράμματα που χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση βασικών καταστροφικών παραγόντων της κοινωνίας, όπως η χρήση ναρκωτικών, ο αναλφαβητισμός και η εγκληματικότητα. Κατά την εκδήλωση, ο κ. Μισκάβιτς παρουσίασε την πολυάσχολη και παραγωγική χρονιά που είχε ο ABLE, τονίζοντας το θριαμβευτικό έργο που έγινε στο Πουέρτο Ρίκο, την Ουγγαρία και την Τουρκία. Στο Πουέρτο Ρίκο, ένα λαϊκό κίνημα ηγήθηκε της διανομής του βιβλιαρίου Ο Δρόμος προς την Ευτυχία. Η επαναστατική Τεχνολογία Μελέτης του Λ. Ρον Χάμπαρντ εφαρμόστηκε με επιτυχία σε όλη την Ουγγαρία, ενώ στην Τουρκία, ο ABLE άνοιξε το πρώτο ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης στη χώρα, ένα Κέντρο Νάρκωνον.

  • Παγκόσμιο Ινστιτούτο Σαηεντολογικών Επιχειρήσεων (WISE) – τα σπουδαιότερα έργα τους την περασμένη χρονιά περιλαμβάνουν ένα μοναδικό κέντρο που παρέχει κτηνιατρικές υπηρεσίες στην πολιτεία της Ιντιάνα· την ανάσταση της εταιρείας Bimota, μίας μάρκας μοτοσικλέτας που κάποτε μεσουρανούσε και τώρα περνούσε δύσκολες στιγμές· και την ενίσχυση της καινοτομίας δουλεύοντας στενά με ιδιώτες ιατρούς για να παρέχουν ποιοτική φροντίδα σε πολλούς τομείς σε όλες τις 50 πολιτείες – εφαρμόζοντας τις διαχειριστικές βασικές αρχές που αναπτύχθηκαν από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ.

  • Διεθνής Εκκλησιαστικός Σύνδεσμος Λειτουργών Χάμπαρντ (IHELP) και Μίσιον της Σαηεντολογίας Διεθνώς (SMI) – Παρουσιάζοντας την άπειρη τεχνολογία της ίδιας της Σαηεντολογίας, οι τρεις αυτές ιστορίες επιτυχίας από το 2014 κατέδειξαν σε όλο τον κόσμο τον αντίκτυπο της θρησκείας, από το Κίεβο της Ουκρανίας όπου οι βασικές αρχές της τεχνολογίας του Ρον πέρασαν σε περισσότερους από 200 χιλιάδες ανθρώπους· στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όπου η ανάπτυξη της Σαηεντολογίας χτύπησε πρωτοφανή νούμερα σε μια ασιατική μεγαλούπολη· και στην Ταϊβάν, η οποία είδε το άνοιγμα μιας νέας Ιδανικής Μίσιον φέτος στην πολιτιστική πρωτεύουσα του έθνους, την Ταϊνάν.

Η αυξημένη παράδοση και το επεκταμένο πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών της Σαηεντολογίας στον Οργανισμό του Λος Άντζελες, παρουσιάστηκε επίσης δίνοντας μια σημαντική περίληψη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με λεπτομέρειες για την πρωτοφανή πρόοδο που λαμβάνει χώρα τώρα στη Γέφυρα Πασίφικα στην Οδό Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Ενώ η βραδιά χαρακτηρίστηκε επίσης από την αναγνώριση ενός εντυπωσιακού αριθμού Εξωτερικών Μελών του Προσωπικού σε Κατάσταση Ισχύος τα οποία προέρχονταν από 30 έθνη, καθένα εκ των οποίων βοήθησε Σαηεντολόγους σε περισσότερα από 100 βήματα πάνω στη Γέφυρα της Σαηεντολογίας προς την Πλήρη Ελευθερία.

Και στο αποκορύφωμα ενός τέτοιου εορτασμού για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Μισκάβιτς έδωσε στους παρευρισκομένους μια γεύση από το τι πρόκειται να έρθει μέσα στο 2015 – τα εγκαίνια του Scientology Media Productions. Το παγκόσμιο κέντρο μέσων μαζικής ενημέρωσης θα φέρει επανάσταση στον τρόπο που η Εκκλησία μεταδίδει το μήνυμά της, μέσα από έντυπες εκδόσεις, εκπομπές, αλλά και μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο, ως ένα κέντρο τελευταίας τεχνολογίας το οποίο θα βοηθά το μήνυμα της Σαηεντολογίας να φτάσει σε όλο τον κόσμο. Το 20.200 τ.μ. στούντιο στο Χόλιγουντ στέκει ως ένα συγκρότημα με 2 χώρους ηχογράφησης και 14.000 τ.μ. εγκαταστάσεις παραγωγής.

Με το κομφετί να εκρήγνυται και την ένταση της μουσικής να αυξάνεται, το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα, και όλοι οι παρευρισκόμενοι πανηγύρισαν τόσο για τη χρονιά που έρχεται όσο και για την αναμονή ενός κτιρίου που σύντομα θα σημάνει πολλά για μια θρησκεία της οποίας η εξέλιξη και η πρόοδος δεν γνωρίζουν όρια.