Η Βοήθεια

Η Βοήθεια

Η βοήθεια είναι διάχυτη σε κάθε τοµέα της ζωής. Λίγοι άνθρωποι όµως συνειδητοποιούν το βαθµό στον οποίο αυτό καθορίζει την επιβίωσή τους. Γιατί η προθυµία να δίνεις και να λαµβάνεις βοήθεια βρίσκεται στη βάση όλων των ανθρώπινων αντιδράσεων και συµπεριφορών. Πώς µπορεί κανείς να αυξήσει την αυτοπεποίθηση κάποιου, να βελτιώσει την ικανότητά του να επικοινωνεί µε τους άλλους και να ενισχύσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή; Όλες οι απαντήσεις ξεκινούν µε τη βοήθεια και περιέχουν µια σειρά από τεχνικές τόσο αποτελεσµατικές, που µπορούν σχεδόν να «αναστήσουν και νεκρό». Read More 

buy
$15 USD
Ποσότητα
Γλώσσα
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_help_title

More About Η Βοήθεια

Ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ζωή, και ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι είναι μαζί, και ο λόγος για τον οποίο το γρασίδι μεγαλώνει, και ο λόγος για τον οποίο τα δέντρα μεγαλώνουν, και ο λόγος για τον οποίο πέφτει η βροχή, και ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει καθετί, είναι το γεγονός ότι αυτό βοηθάει κάποιον.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Η βοήθεια είναι διάχυτη σε κάθε τοµέα της ζωής. Λίγοι άνθρωποι όµως συνειδητοποιούν το βαθµό στον οποίο αυτό καθορίζει την επιβίωσή τους. Γιατί η προθυμία να δίνεις και να λαμβάνεις βοήθεια βρίσκεται στη βάση όλων των ανθρώπινων αντιδράσεων και συμπεριφορών.

Πώς µπορεί κανείς να αυξήσει την αυτοπεποίθηση κάποιου, να βελτιώσει την ικανότητά του να επικοινωνεί µε τους άλλους και να ενισχύσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή; Όλες οι απαντήσεις ξεκινούν µε τη βοήθεια και περιέχουν µια σειρά από τεχνικές τόσο αποτελεσµατικές, που µπορούν σχεδόν να «αναστήσουν και νεκρό».

Πράγματι, η βοήθεια διαποτίζει σε τέτοιο βάθος τα ανθρώπινα όντα, που ακόμα και οι αναπηρίες, τα ατυχήματα, η εγκληματικότητα και η κοινωνική αναστάτωση μπορούν να γίνουν κατανοητά μέσα από το δικό της πρίσμα. Έτσι, αυτές οι ανακαλύψεις, εκτός από τα κέρδη που προσφέρουν σε κάθε άτομο ξεχωριστά, έχουν επιπλέον τεράστια αξία για τις κοινωνίες ως σύνολο. Η κοινωνία που κατανοεί και εφαρμόζει τις αρχές που περιγράφει ο Λ. Ρον Χάμπαρντ θα πετύχει μια τρομερή ανάκαμψη στις ικανότητες των μελών της και με αυτό τον τρόπο θα ανυψώσει ολόκληρο τον πολιτισμό. Εδώ, λοιπόν, υπάρχουν ισχυρές αλήθειες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, οι οποίες διαθέτουν μόνιμα ένα σχεδόν απεριόριστο δυναμικό.