Δωρεάν Ενημερωτικό Πακέτο για τη CCHR

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κάντε κλικ για μεγαλύτερη εικόνα και άλλες προβολές

Αυτό το ενημερωτικό πακέτο της CCHR παρέχει τα εργαλεία για να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους από τις καταχρήσεις της ψυχιατρικής και να αποκαταστήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα στο πεδίο της ψυχικής υγείας. Περιέχοντας ακριβή βήματα για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι καταχρήσεις της ψυχιατρικής, αυτό το πακέτο παρέχει συγκλονιστικά δεδομένα και συμβουλές για να σταματήσουν οι καταστροφικές πρακτικές της ψυχιατρικής και να βοηθήσουμε να σωθούν ζωές. Το πακέτο επίσης περιλαμβάνει:

 • Την ιστορία της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR) και τους αγώνες της να αποκαλύψει τις καταχρήσεις στο πεδίο της ψυχικής υγείας για περισσότερα από 40 χρόνια.
 • Αποσπάσματα από βραβευμένα ντοκιμαντέρ της CCHR:
  • Ψυχιατρική: Μια Βιομηχανία Θανάτου
  • Εύκολο Χρήμα Πατώντας Επί Πτωμάτων: Η Καλυμμένη Ιστορία Παροχής Ψυχοτρόπων
  • Το Μάρκετινγκ της Τρέλας: Είμαστε Όλοι Τρελοί;
  • Μοιραίο Λάθος: Πώς Μπορούν τα Ψυχιατρικά Φάρμακα να Σκοτώσουν το Παιδί σας
 • Μια σύντομη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ: Η Συνταγογράφηση της Ψυχιατρικής για τη Βία
 • Αποτελεσματικές δράσεις που μπορείτε να αναλάβετε προκειμένου να προστατεύσετε τα άτομα από εκμετάλλευση και κακομεταχείριση εκ μέρους της ψυχιατρικής.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά για να λάβετε δωρεάν το ενημερωτικό πακέτο σας.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΣΑΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω υψηλής ζήτησης, αυτό το υλικό είναι προσωρινά μη διαθέσιμο. Παρακαλούμε, συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο, για να κάνετε την προ-παραγγελία σας, η οποία θα ικανοποιηθεί αμέσως μόλις τα υλικά είναι διαθέσιμα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο για να λάβετε τα υλικά σας .

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.