Δωρεάν Ενημερωτικό Πακέτο για τη CCHR

Αυτό το ενημερωτικό πακέτο της CCHR παρέχει τα εργαλεία για να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους από τις καταχρήσεις της ψυχιατρικής και να αποκαταστήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα στο πεδίο της ψυχικής υγείας. Περιέχοντας ακριβή βήματα για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι καταχρήσεις της ψυχιατρικής, αυτό το πακέτο παρέχει συγκλονιστικά δεδομένα και συμβουλές για να σταματήσουν οι καταστροφικές πρακτικές της ψυχιατρικής και να βοηθήσουμε να σωθούν ζωές. Αυτό το σετ περιλαμβάνει επίσης σε DVD το ντοκιμαντέρ Το Μάρκετινγκ της Τρέλας: Είμαστε όλοι Τρελοί; που αποκαλύπτει την εγληματική συνεργασία μεταξύ ψυχιάτρων και φαρμακοβιομηχανιών που έχει δημιουργήσει 80 δισεκατομμύρια κέρδος από τις πωλήσεις ψυχοτρόπων φαρμάκων.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Αυτό είναι ένα απαιτούμενο πεδίο.

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να unsubscribe@scientology.net. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.