ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μάθημα Επιτυχία μέσω Επικοινωνίας

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είναι κάτι περισσότερο από το απλώς να μιλάς ή να ακούς. Είναι το θεμέλιο της ζωής σου. Αλλά τι είναι ακριβώς και πώς λειτουργεί;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι μια από τις σπουδαιότερες ανακαλύψεις της Scientology, μια ανακάλυψη που επηρεάζει κυριολεκτικά κάθε ζωντανό ον.

Νιώσε άνετα να μιλάς με οποιονδήποτε

Η επικοινωνία –η πραγματική επικοινωνία– μπορεί να εξαφανίσει όλα τα αόρατα εμπόδια που παρακωλύουν την κατανόηση και εμποδίζουν την ευτυχία και την επιτυχία.

Η γνώση και η ικανότητα στην επικοινωνία μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου σχεδόν από τη μια στιγμή στην άλλη. Παρόλο που διαισθητικά η ικανότητα της επικοινωνίας θεωρούνταν ζωτικό συστατικό της ζωής, οι αρχές της δεν ήταν ποτέ γνωστές...

Μέχρι τώρα.

Η επικοινωνία είναι το παν στη ζωή.
Μάθε πώς να επικοινωνείς πραγματικά
με τη Scientology.

Τι είναι το Μάθημα Επιτυχία μέσω Επικοινωνίας;

Το Μάθημα Επιτυχία μέσω Επικοινωνίας σού δίνει 18 ακριβείς δεξιότητες που βασίζονται στις θεμελιώδεις αρχές της Scientology. Αυτές είναι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε εγχείρημα.

  • Πώς να ξεκινήσεις μια συζήτηση
  • Πώς να τελειώσεις μια συζήτηση ομαλά
  • Πώς να μεταδώσεις τις ιδέες σου
  • Πώς να χειρίζεσαι αναστατώσεις
  • Πώς να νιώθεις άνετα και να έχεις αυτοπεποίθηση όταν είναι παρών οποιοσδήποτε
  • Και δεκατρείς ακόμα...

Η επικοινωνία είναι το παν στη ζωή.

Μάθε πώς να επικοινωνείς πραγματικά με τη Scientology.

«Έμαθα ότι η επικοινωνία είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω στην επιχείρησή μου, στην καθημερινή μου ζωή και για να είμαι επιτυχημένος με τους άλλους. Η επικοινωνία είναι μια απαραίτητη ικανότητα για όποιον θέλει να πετύχει στη ζωή. Έμαθα επίσης πώς να ξεκινώ και να ολοκληρώνω συζητήσεις με ξένους. Η συμβουλή μου είναι ότι όλοι πρέπει να κάνουν αυτό το μάθημα, και για το δικό τους καλό και για το καλό των γύρω τους. Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν πιο αρμονικό κόσμο αν το έκαναν αυτό».– Ζ. Β.

«Νιώθω ότι οι δεξιότητές μου όσον αφορά την επικοινωνία έχουν βελτιωθεί. Μπορώ να μένω ακίνητη όταν μιλάω σε κάποιον. Δεν αγχώνομαι. Οι καλές δεξιότητες στην επικοινωνία κάνουν τη διαφορά και μπορούν να αλλάξουν τη ζωή ενός ατόμου. Θα εφαρμόσω όλα όσα έμαθα σε αυτό το μάθημα. Και όσο περισσότερο χρησιμοποιώ τις καινούριες μου δεξιότητες, τόσο περισσότερο θα βελτιώνω τη ζωή μου μέσω της επικοινωνίας!»– Ντ. Κ.

«Πριν φοβόμουν να ξεκινήσω μια συζήτηση. Αφότου έκανα το Μάθημα Επιτυχία μέσω Επικοινωνίας, μπορώ να ξεκινάω συζητήσεις, να τις συνεχίζω και να τις ολοκληρώνω, με απόλυτη αυτοπεποίθηση.  Πριν από το µάθηµα, οι άλλοι άνθρωποι δυσκολευόντουσαν να µε καταλάβουν και έπρεπε να επαναλάβω διαρκώς αυτά που έλεγα. Τώρα όλα είναι εντελώς διαφορετικά, γιατί μπορώ να επικοινωνήσω και να γίνω κατανοητός».– Γκ. T.

Εγγράψου στο Μάθημα Επιτυχία μέσω Επικοινωνίας
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ SCIENTOLOGY ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Ο πλησιέστερός σου Οργανισμός της Scientology