ΕΙΣΑΓΩΓН

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ

Είναι εκπληκτικό ότι τα δύο τρίτα των κυβερνήσεων παγκοσμίως είναι γεμάτα με σοβαρή διαφθορά. Σχεδόν το ένα τέταρτο των αναδυόμενων ηγετών σήμερα, είναι πεπεισμένοι ότι πρέπει να συμπεριφέρονται ανήθικα για να πάνε μπροστά.

Για να αντιστρέψει αυτή την παρακμή και να αποκαταστήσει τα θεμελιώδη ήθη και τις αξίες, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ έγραψε το βιβλίο Ο Δρόµος προς την Ευτυχία: Έναν Οδηγό Κοινής Λογικής για Καλύτερη Ζωή. Εξ ολοκλήρου μη θρησκευτικό, τα 21 διδάγματά του μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τη φυλή, τον πολιτισμό ή τη θρησκεία του, ώστε να προωθήσουν την καλοσύνη, την ειλικρίνεια και τις βασικές δεξιότητες της ζωής.

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία που τώρα κυκλοφορεί σε 112 γλώσσες, έχει φέρει την ηρεμία στις κοινότητες που δοκιμάζονται από τη βία, την ειρήνη σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον εμφύλιο πόλεμο και τον αυτοσεβασμό σε εκατομμύρια άτομα – σε σχολεία, φυλακές, εκκλησίες, τη νεολαία και σε κοινοτικά κέντρα.

Για να ανυψώσει κάθε τομέα της κοινωνίας, το μη κερδοσκοπικό, μη θρησκευτικό Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς, το οποίο εδρεύει στο Γκλεντέιλ της Καλιφόρνια, ιδρύθηκε ως κέντρο συντονισμού για τις δραστηριότητες σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την υποστήριξη των Εκκλησιών της Σαηεντολογίας και των Σαηεντολόγων, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, το εκπαιδευτικό υλικό και τα προγράμματά του χρησιμοποιούνται σήμερα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, βοηθώντας να ενσταλαχτεί ένα υψηλότερο επίπεδο εντιμότητας, εμπιστοσύνης και αυτοσεβασμού σε κάθε πολιτισμό.