Η ΤΟΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Η κλίμακα των συναισθημάτων που βιώνουν όλοι στη ζωή από το υψηλότερο μέχρι το χαμηλότερο.
  • Πώς μπορείτε να προβλέψετε με ακρίβεια τη συμπεριφορά ενός πιθανού συντρόφου, συνεργάτη, εργαζόμενου ή φίλου – πριν επιχειρήσετε μια σχέση.
  • Απλά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη συναισθηματική κατάσταση – τη δική σας ή κάποιου άλλου ατόμου.

Επισκόπηση του μαθήματος

Πόσες φορές έχετε ακούσει κάποιον να λέει, "δεν τον καταλαβαίνω";

Μερικές φορές παράλογες, απρόβλεπτες πράξεις φαίνεται να είναι ο κανόνας μεταξύ των συνανθρώπων μας.

Το γεγονός είναι, ότι ποτέ δεν υπήρξε μια εφαρμόσιμη μέθοδος για την αλάνθαστη πρόβλεψη της ανθρώπινης συμπεριφοράς μέχρι τώρα.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε μια τέτοια μέθοδο, και αυτή βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς εξαίρεση.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι δυνατόν να προβλεφθεί με ακρίβεια η συμπεριφορά ενός πιθανού συνεργάτη, εργαζόμενου ή φίλου – πριν επιχειρήσετε μια σχέση. Οι κίνδυνοι που εμπλέκονται στην ανθρώπινη αλληλεπίδραση μπορεί να αποφευχθούν ή να ελαχιστοποιηθούν όταν μπορείτε να προβλέψετε πώς θα συμπεριφερθούν οι άνθρωποι.

Κατανοώντας και χρήσιμοποιώντας τις πληροφορίες αυτού του μαθήματος, όλες οι πτυχές των ανθρώπινων σχέσεων θα γίνουν πιο παραγωγικές και πιο ανταποδοτικές. Θα ξέρετε με ποιον να συνεργαστείτε, ποιον να αποφύγετε, και θα είστε σε θέση να βοηθήσετε εκείνους που είναι εγκλωβισμένοι σε άβολες καταστάσεις με άλλους. Φανταστείτε να γνωρίζετε, σε μικρό χρονικό διάστημα, πώς οι άνθρωποι θα συμπεριφερθούν σε κάθε δεδομένη περίσταση. Εσύ μπορείς.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

6 με 8 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Η Τονική Κλίμακα των Συναισθημάτων
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ