ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθεις:

  • Γιατί το περιβάλλον σου μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι αναστατωμένος, απελπισμένος και καταβεβλημένος.
  • Πώς μπορείς να βοηθήσεις να μειωθεί η εμφανής απειλή από τον κόσμο γύρω σου.
  • Εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και την ικανότητά σου να ελέγχεις το περιβάλλον σου.

Επισκόπηση του μαθήματος

Ζούμε σε έναν επισφαλή κόσμο, ένα επικίνδυνο περιβάλλον. Παρακολουθούμε ειδήσεις ή διαβάζουμε εφημερίδα και μαθαίνουμε καθημερινά για ληστείες, βιασμούς, εξεγέρσεις, δολοφονίες, πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες και λοιμούς.

Ανακαλύπτεις ότι αναστατώνεσαι από όσα συμβαίνουν γύρω σου; Νιώθεις αβοήθητος, ανίκανος να ασκήσεις έλεγχο πάνω σε αυτά τα γεγονότα; Αισθάνεσαι ακόμα και φόβο μερικές φορές;

Σε αυτό το μάθημα, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ αναλύει το φαινόμενο του επικίνδυνου περιβάλλοντος, παρέχοντας μεθόδους που όχι μόνο θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους φόβους σου, αλλά θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βοηθήσεις και άλλους. Εφαρμοσμένες σε ευρεία κλίμακα, οι πληροφορίες αυτές επιφέρουν μια τεράστια εφησυχαστική επίδραση και επιτρέπουν στους ανθρώπους να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Χρησιμοποιούμενες σε ατομική βάση –από εσένα– θα βελτιώσουν τη ζωή της οικογένειάς σου, των φίλων σου και των συνεργατών σου.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά αναθέσεις ανάγνωσης και ασκήσεις πρακτικής.

Πριν ξεκινήσεις, μπορείς να δημιουργήσεις τον δικό σου προσωπικό λογαριασμό στον ιστότοπο της Scientology. Μόλις συνδεθείς, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σε καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών από τον ιστότοπο της Scientology.

Διάρκεια του μαθήματος

3 με 4 ώρες. Μπορείς, ωστόσο, να κάνεις το μάθημα με τον δικό σου ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν είναι χρονομετρούμενο. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσένα, δωρεάν.

Υλικά

Βιβλιαράκι: Λύσεις για ένα Επικίνδυνο Περιβάλλον
ή Το Εγχειρίδιο της Scientology

Τα υλικά του μαθήματός σου είναι επίσης ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είσαι συνδεδεμένος, μπορείς να διαβάζεις τα υλικά από το πρόγραμμα του μαθήματος στο διαδίκτυο καθώς κάνεις το κάθε βήμα. Ωστόσο, σου συνιστούμε να κατεβάσεις δωρεάν ή να αγοράσεις το βιβλιαράκι, για να ανατρέχεις σε αυτό και να το χρησιμοποιείς για αναφορά, όταν δε θα είσαι συνδεδεμένος στο πρόγραμμα του μαθήματος.

Εποπτεία

Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεσαι βοήθεια για τις αναθέσεις των μαθημάτων σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τον επόπτη του μαθήματός σου στο διαδίκτυο, με τον οποίο μπορείς να έρθεις σε επαφή χρησιμοποιώντας το κουμπί «Χρειάζεσαι βοήθεια;» στο πρόγραμμα του μαθήματός σου στο διαδίκτυο. Ο επόπτης του μαθήματός σου στο διαδίκτυο θα σε βοηθήσει να διασφαλίσεις ότι κατανόησες και αποκόμισες τα μέγιστα οφέλη από τα υλικά του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είσαι απολύτως ικανός να εφαρμόσεις τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό.