ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΊΑΣ
ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ

Στο προσκήνιο της εποχής που πραγματοποιείται η μεγαλύτερη εξάπλωση στην ιστορία της Σαηεντολογίας βρίσκονται οι νέοι Ιδανικοί Οργανισμοί που εγκαινιάζονται σε μεγάλες πόλεις και πολιτιστικά επίκεντρα παγκοσμίως.

ΟΙ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Test Center

Los Angeles, CA
Church of Scientology Information Center
6724 Hollywood Blvd.
Los Angeles, CA 90028
(323) 953-3485

Learn More

Ideal Church

Los Angeles, CA
Church of Scientology of Los Angeles
4810 W Sunset Blvd.
Los Angeles, CA 90027
(323) 953-3200

Learn More


Η ΒΆΣΗ ΞΗΡΆΣ ΤΟΥ ΦΛΑΓΚ

Πουθενά δεν είναι τόσο εμφανής η ανάπτυξη της θρησκείας της Σαηεντολογίας όσο στο Φλαγκ, την πνευματική της έδρα, που βρίσκεται στο Κληαργουότερ της Φλόριντα. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ότι το σημαντικότερο ησυχαστήριο της θρησκείας της Σαηεντολογίας συνεχίζει να ανταποκρίνεται στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών. Αυτό που το 1975 ξεκίνησε ως ένα κτήριο, τώρα επεκτείνεται σε ένα συγκρότημα 50 κτηρίων που καταλαμβάνουν έκταση μεγαλύτερη από 185.000 τ.μ. σε μια ακτίνα 14,5 χιλιομέτρων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


ΠΛΟΙΟ FREEWINDS

Το πλοίο Freewinds ξεκίνησε ως θρησκευτικό ησυχαστήριο της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας από το 1988. Το πλοίο των 135 μέτρων παρέχει στους ενορίτες ένα περιβάλλον που είναι εντελώς απαλλαγμένο από περισπασμούς ώστε να μελετήσουν και να βιώσουν τα υψηλότερα επίπεδα πνευματικής συμβούλευσης που είναι διαθέσιμα στη θρησκεία της Σαηεντολογίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »