Οργανισμός Εφαρμοσμένης Εκπαίδευσης

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ο Oργανισμός Εφαρμοσμένης Εκπαίδευσης Διεθνώς είναι ένας μη θρησκευτικός κοινωφελής οργανισμός, που απευθύνεται άμεσα στα προβλήματα του αναλφαβητισμού, κάνοντας ευρέως γνωστές τις ανακαλύψεις του Λ. Ρον Χάμπαρντ στο πεδίο της εκπαίδευσης και της μόρφωσης.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ αναγνώρισε τις σημαντικές συνέπειες στην κοινωνία από την παρακμή των εκπαιδευτικών προτύπων, παρατηρώντας ότι τα άτομα που έχουν ελλιπή στοιχειώδη εκπαίδευση, στερούνται την εργασία και τις ευκαιρίες και συχνά πέφτουν θύματα εγκληματικότητας, διαφθοράς και ναρκωτικών. Έτσι, άρχισε να εξετάζει το θέμα της μελέτης και απομόνωσε τις ακριβείς αιτίες επιτυχίας ή αποτυχίας για οποιαδήποτε δραστηριότητα μελέτης.

Και οι ανακαλύψεις του στον τομέα της εκπαίδευσης ήταν τόσο θεμελιώδεις, που τις κυκλοφόρησε για ευρεία χρήση.

Ο Oργανισμός Εφαρμοσμένης Εκπαίδευσης εργάζεται με αφοσίωση για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, ώστε να κάνει διαθέσιμες διεθνώς τη μόρφωση και τη στοιχειώδη εκπαίδευση.

Ο Oργανισμός Εφαρμοσμένης Εκπαίδευσης είναι ένας πλήρως ανεξάρτητος, μη θρησκευτικός οργανισμός, ο οποίος υποστηρίζεται από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας και αφοσιωμένους Σαηεντολόγους, που θέλουν να βελτιώσουν τα εκπαιδευτικά πρότυπα σε όλο τον κόσμο. Ο Οργανισμός Εφαρμοσμένης Εκπαίδευσης αναγνωρίζει ότι τα σημερινά παιδιά κρατάνε τον κόσμο του αύριο στα χέρια τους και το πόσο καλά θα είναι εξοπλισμένα να το κάνουν αυτό, εξαρτάται από το πόσο καλά θα εκπαιδευτούν.

Η εξασφάλιση ποιοτικής εκπαίδευσης για τα παιδιά του σήμερα και συνεπώς η εξασφάλιση ενός λαμπρού μέλλοντος για όλους, είναι ο σκοπός του Oργανισμού Εφαρμοσμένης Εκπαίδευσης.