ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Scientology Media Productions

Το Scientology Media Productions

– ένα συγκρότημα είκοσι στρεμμάτων στη Λεωφόρο Σάνσετ στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας. Το στούντιο χτίστηκε το 1912 και διαθέτει ηχομονωμένο στούντιο για γυρίσματα ταινιών, αίθουσες για τη δημιουργία, χώρους για την παραγωγή οπτικών εφέ, επεξεργασία, δημιουργία κινούμενων εικόνων, ηχογράφηση και μείξη ήχου, μετάφραση και μεταγλώττιση σε ξένη γλώσσα –κάθε πτυχή της παραγωγής φιλμ, των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης– και όλα αυτά σε ασυναγώνιστη ποιότητα που δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


Bridge Publications

Από την κυκλοφορία των Βασικών Βιβλίων και Διαλέξεων της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας, το 2007, οι Σαηεντολόγοι έχουν πλημμυρίσει τις Εκκλησίες τους σε πρωτοφανείς αριθμούς. Η ζήτηση για τα υλικά έχει αυξηθεί θεαματικά και, καθώς οι ενορίτες έχουν προοδεύσει διά μέσου της μελέτης αυτών των βιβλίων και διαλέξεων, ο αριθμός καινούργιων ανθρώπων που έρχονται για να μάθουν σχετικά με τη Σαηεντολογία έχει επίσης πολλαπλασιαστεί ραγδαία. … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Το νέο Διεθνές Κέντρο Διάδοσης και Διανομής της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, εκτάσεως 17.000 τ.μ., είναι ένα πρωτότυπο συγκρότημα εκτυπώσεως και παραγωγής. Συμπεριλαμβάνει κατασκευή, διανομή και διαχείριση, όλα κάτω από την ίδια στέγη, και είναι επανδρωμένο αποκλειστικά από μέλη του προσωπικού της Εκκλησίας. Αυτό το νέο Κέντρο παράγει υλικά διάδοσης για πάνω από 10.000 Εκκλησίες, Μίσιον και σχετιζόμενες ομάδες της Σαηεντολογίας παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα σ' αυτούς τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν την πρωτοφανή ζήτηση για υπηρεσίες και προγράμματα της Σαηεντολογίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


New Era Publications International ApS

Η Σαηεντολογία είναι μια παγκόσμια θρησκεία – 60 μόλις χρονών και την έχουν ήδη αποδεχτεί εκατομμύρια άνθρωποι. Οι οικουμενικές μας αρχές προσφέρουν διαφώτιση και δίνουν νόημα στη ζωή του κάθε ατόμου, ανεξάρτητα από την κουλτούρα του ή το πιστεύω του. Και αυτό συμβαίνει σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, σε καθεμία από αυτές τις γλώσσες, έχουν ανακαλύψει πολύ απλά ότι «η Σαηεντολογία είναι αποτελεσματική». Αλλά ο τρόπος παροχής των υλικών της θρησκείας μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους σε όλες αυτές τις χώρες ήταν ένα δύσκολο έργο που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »


Golden Era Productions

Η Σαηεντολογία είναι πραγματικά μια θρησκεία για τον 21ο αιώνα και γι’ αυτό χρησιμοποιεί τεχνολογία της νέας χιλιετίας για να πραγματοποιήσει τη θρησκευτική της αποστολή. Για τον σκοπό αυτό, η Εκκλησία πέρασε στην εποχή των πολυμέσων με την ίδρυση εγκαταστάσεων για κορυφαία ποιότητα φιλμ και ήχου στην Golden Era Productions. Το παγκόσμιο κέντρο διάδοσης για το σύνολο της θρησκείας της Σαηεντολογίας βρίσκεται σε μια περιοχή 2.000 στρεμμάτων στη Νότια Καλιφόρνια και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή όλων των φιλμ, των βίντεο, για οτιδήποτε έχει να κάνει με την τηλεόραση, το διαδίκτυο και τις διεθνείς εκδηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »