ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
Εδώ το παρελθόν της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ συνδυάζεται με το πιο προηγμένο στάδιο υπερσύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτουμε σήμερα, για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου για το μέλλον. Έχει σχεδιαστεί για την παγκόσμια επικοινωνία διά μέσου κάθε διαύλου μέσων μαζικής ενημέρωσης που μπορεί κανείς να σκεφτεί, και απλά δεν υπάρχουν άλλες εγκαταστάσεις παρόμοιες με αυτές πάνω στη Γη.
BRIDGE PUBLICATIONS
Από την κυκλοφορία των Βασικών Βιβλίων και Διαλέξεων της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας, το 2007, οι Σαηεντολόγοι έχουν πλημμυρίσει τις Εκκλησίες τους σε πρωτοφανείς αριθμούς. Η ζήτηση για τα υλικά έχει αυξηθεί θεαματικά και, καθώς οι ενορίτες έχουν προοδεύσει διά μέσου της μελέτης αυτών των βιβλίων και διαλέξεων, ο αριθμός καινούργιων ανθρώπων που έρχονται για να μάθουν σχετικά με τη Σαηεντολογία έχει επίσης πολλαπλασιαστεί ραγδαία. …
NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS
Η Σαηεντολογία είναι μια παγκόσμια θρησκεία – 60 μόλις χρονών και την έχουν ήδη αποδεχτεί εκατομμύρια άνθρωποι. Οι οικουμενικές μας αρχές προσφέρουν διαφώτιση και δίνουν νόημα στη ζωή του κάθε ατόμου, ανεξάρτητα από την κουλτούρα του ή το πιστεύω του. Και αυτό συμβαίνει σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, σε καθεμία από αυτές τις γλώσσες, έχουν ανακαλύψει πολύ απλά ότι «η Σαηεντολογία είναι αποτελεσματική». Αλλά ο τρόπος παροχής των υλικών της θρησκείας μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους σε όλες αυτές τις χώρες ήταν ένα δύσκολο έργο που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε.
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ & ΔΙΑΝΟΜΗΣ
Το νέο Διεθνές Κέντρο Διάδοσης και Διανομής της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, εκτάσεως 17.000 τ.μ., είναι ένα πρωτότυπο συγκρότημα εκτυπώσεως και παραγωγής. Συμπεριλαμβάνει κατασκευή, διανομή και διαχείριση, όλα κάτω από την ίδια στέγη, και είναι επανδρωμένο αποκλειστικά από μέλη του προσωπικού της Εκκλησίας. Αυτό το νέο Κέντρο παράγει υλικά διάδοσης για πάνω από 10.000 Εκκλησίες, Μίσιον και σχετιζόμενες ομάδες της Σαηεντολογίας παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα σ' αυτούς τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν την πρωτοφανή ζήτηση για υπηρεσίες και προγράμματα της Σαηεντολογίας.
GOLDEN ERA PRODUCTIONS

Η Golden Era Productions είναι το στούντιο παραγωγής φιλμ και ήχου της Εκκλησίας της Scientology, που είναι αφιερωμένο στη διατήρηση της κληρονομιάς των οπτικοακουστικών έργων του Ιδρυτή Λ. Ρον Χάμπαρντ.